VIDEO. LIVE UPDATE. 391 zile de invazie rusă. Explozia de la Geankoi, un oraș din Crimeea anexată Rusiei, a distrus un transport cu rachete Kalibr în Crimeea

  • Rachete de croazieră rusești „Kalibr NK” ar fi fost fost distruse la Geankoi, Crimeea, în timpul transportului lor pe calea ferată.
  • Ministerul ucrainean al Apărării a declarat luni că o explozie la Geankoi, în Crimeea ocupată, a distrus rachetele de croazieră rusești Kalibr în timpul tranzitului feroviar.
  • Separat, Serghei Askyonov, șeful instalat de Rusia în peninsula anexată, a declarat că sistemele de apărare aeriană au intrat în acțiune în zonă și că cel puțin o persoană a fost rănită.

Rachete de croazieră rusești „Kalibr NK” ar fi fost fost distruse la Geankoi, Crimeea, în timpul transportului lor pe calea ferată, relatează Reuters.

Ministerul ucrainean al Apărării a declarat luni că o explozie la Geankoi, în Crimeea ocupată, a distrus rachetele de croazieră rusești Kalibr în timpul tranzitului feroviar.

Separat, Serghei Askyonov, șeful instalat de Rusia în peninsula anexată, a declarat că sistemele de apărare aeriană au intrat în acțiune în zonă și că cel puțin o persoană a fost rănită după ce resturile au avariat o casă și un magazin din Geankoi.

Canalele locale de telegramă din Geankoi (un oraș din Crimeea anexată Rusiei) au raportat explozii puternice.

Pe rețelele de socializare sunt publicate și videoclipuri realizate în Geankoi, în care se aud explozii și focuri de mitralieră.

Unele canale ucrainene scriu că în Geankoi operează sisteme de apărare aeriană, care, probabil, încearcă să doboare drone ucrainene.

Citește și:

LIVE UPDATE. 390 zile de invazie rusă. Zelenski: ,,Avem mai multe decizii importante astăzi, în primul rând decizii de apărare”

LIVE UPDATE. 389 zile de invazie rusă. Alți 880 de soldați ruși au fost uciși. Grupul Wagner vrea să recruteze 30.000 de noi luptători până la jumătatea lunii mai

LIVE UPDATE. 388 zile de invazie rusă. Fostul șef al Curții Internaționale Penale este „încrezător” că Putin va fi judecat

The post VIDEO. LIVE UPDATE. 391 zile de invazie rusă. Explozia de la Geankoi, un oraș din Crimeea anexată Rusiei, a distrus un transport cu rachete Kalibr în Crimeea appeared first on Aleph News.

Previous post Microsoft are în plan un magazin de jocuri pentru mobil care să concureze cu Apple și Google
Next post Zelenski dorește un dialog cu Beijingul pentru a discuta despre inițiativele de pace