VIDEO. LIVE UPDATE. 379 zile de invazie rusă. Zelenski i-a susținut pe protestatarii împotriva „legii privind agenții străini” din Georgia

  • Zelenski a comentat protestele din Georgia și le-a mulțumit protestatarilor care au ieșit în stradă cu steaguri ucrainene.
  • „Vreau să vă mulțumesc pentru imnul nostru național cântat la Tbilisi. Acesta este respectul față de Ucraina și vreau să îmi exprim respectul meu sincer față de Georgia” , a spus el.
  • Protestele în masă împotriva „legii privind agenții străini” continuă în Georgia. Poliția folosește tunuri cu apă și gaze lacrimogene.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski, într-o alocuțiune video de seară, a comentat protestele din Georgia și le-a mulțumit protestatarilor care au ieșit în stradă cu steaguri ucrainene, scrie BBC.

Vreau să le mulțumesc tuturor celor care au ținut steaguri ucrainene în piețele și pe străzile din Georgia zilele trecute. Vreau să vă mulțumesc pentru imnul nostru național cântat la Tbilisi. Acesta este respectul față de Ucraina și vreau să îmi exprim respectul meu sincer față de Georgia” , a spus el.

Protestele în masă împotriva legii privind agenții străini”, pe care parlamentul georgian a aprobat-o marți în primă lectură, au continuat pentru a doua zi în centrul orașului Tbilisi. Opoziția califică legea drept rusească” și antidemocratică.

Vrem să fim în Uniunea Europeană – și vom fi. Vrem ca Georgia să fie în Uniunea Europeană, și sunt sigur că vom fi. Vrem ca Moldova să fie în UE și sunt sigur că va fi. Toate popoarele libere din Europa o merită” , a declarat Zelenski.

The post VIDEO. LIVE UPDATE. 379 zile de invazie rusă. Zelenski i-a susținut pe protestatarii împotriva „legii privind agenții străini” din Georgia appeared first on Aleph News.

Previous post Vedetă Fox News, criticată de Casa Albă pentru minimalizarea evenimentelor de la Capitoliu de acum doi ani
Next post Social media îți poate spune multe despre sănătatea mintală a unui titular de cont