VIDEO. LIVE UPDATE. 287 de zile de invazie. De ziua Forțelor Armate ale Ucrainei, președintele Volodimir Zelenski a vizitat soldații răniți din Harkov

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat marți și soldații răniți din regiunea Harkov, pentru a marca Ziua Forțelor Armate a țării.
  • În videoclipul difuzat de administrația prezidențială, președinte a fost surprins înmânând premii medicilor militari și făcând selfie-uri cu soldații răniți.
  • „Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați salvat războinicii, i-ați ajutat pe eroii noștri să supraviețuiască. Și în această zi, aș dori să urez sănătate oamenilor care susțin sănătatea armatei noastre” , le-a transmis Zelenski medicilor militari.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a vizitat marți și soldații răniți din regiunea Harkov, pentru a marca Ziua Forțelor Armate a țării, potrivit Sky News.

În videoclipul difuzat de administrația prezidențială, președinte a fost surprins înmânând premii medicilor militari și făcând selfie-uri cu soldații răniți.

„Vă mulțumesc foarte mult pentru că ne-ați salvat războinicii, i-ați ajutat pe eroii noștri să supraviețuiască. Și în această zi, aș dori să urez sănătate oamenilor care susțin sănătatea armatei noastre” , le-a transmis Zelenski medicilor militari.

https://www.facebook.com/watch/zelenskiy.official/

The post VIDEO. LIVE UPDATE. 287 de zile de invazie. De ziua Forțelor Armate ale Ucrainei, președintele Volodimir Zelenski a vizitat soldații răniți din Harkov appeared first on Aleph News.

Previous post Viktor Orban: Relatările că Ungaria s-a opus prin veto ajutorului UE pentru Ucraina sunt „fake news”
Next post Tremorul: Simptomul neurologic secret pe care îl trecem cu vederea