VIDEO. În prima zi a noului an, mii de oameni s-au adunat în orașul balnear Scheveningen pentru a face scufundări

  • În Olanda, căutătorii de senzații tari s-au scufundat în Marea Nordului rece ca gheața, ca parte a unei tradiții de Anul Nou, în orașul balnear Scheveningen.
  • Scufundarea de Anul Nou, așa cum este cunoscută, s-a transformat an de an într-un eveniment uriaș.
  • În mod normal, vremea este mult mai rece în această perioadă a anului, dar de data aceasta scafandrii au avut noroc. Pentru că vremea este mai caldă ca niciodată în acest sezon.

Peste 10.000 de oameni din orașul Scheveningen, Olanda s-au scufundat la început de an în Marea Nordului. Alți 50.000 au fost așteptați.

Ei nu s-au lăsat compleșiți de temperaturile scăzute și de apa rece, pentru că semnifică o tradiție specifică de Anul Nou.

În mod normal, stau mult acasă, dar după trei ani te saturi. Așa că, practic, uite că oamenii vin aici, aleargă din nou, așa că este un pic de viață, este bine . a spus Danny Yeng, rezident.

Sunt olandeză, dar este pentru prima dată. Ca să încep anul cum trebuie, acesta este cel mai bun mod.  spune Lucy Delus, înotătoare.

Organizatorul evenimentului, Liane Lens, a spus că În ultimii doi ani nu am putut face acest lucru din cauza virusului Corona, și este cu adevărat special pentru că toată lumea poate face , asta, toată lumea iubește acest lucru, să se scufunde, să sară în mare .

The post VIDEO. În prima zi a noului an, mii de oameni s-au adunat în orașul balnear Scheveningen pentru a face scufundări appeared first on Aleph News.

Previous post TikTok, comparat cu un drog „foarte dependent și distructiv” pentru „impactul său coroziv”
Next post LIVE UPDATE. 314 zile de invazie. Zelenski spune că Rusia pregătește o campanie prelungită de atacuri cu drone iraniene