VIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceasta

VIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceasta

VIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceastaVIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceasta

  • Muzeul d’Orsay din Paris prezintă lucrările artiștilor Edouard Manet și Edgar Degas.
  • În Milano, poți vizita expoziția „Dalí, Magritte, Man Ray și suprarealismul”.
  • Artistul celebru Ai Weiwei expune o instalație artistică la Design Museum din Londra.

După vizitele record din 2022, marile muzee s-au pregătit anul acesta cu expoziții temporare
care merită descoperite, relatează Time Out.
Muzeul d’Orsay din Paris găzduiește până pe 23 iulie lucrările artiștilor Edouard Manet și Edgard Degas.

Aceasta prezintă un dialog între 2 dintre cei mai renumiți pictori ai secolului al XIX-lea, Edouard Manet si Edgar Degas, care au fost nu doar prieteni, ci și rivali aprigi.
Expoziția reunește o colecție de aproximativ 200 de tablouri, pasteluri, desene, scrisori si caiete, din carierele lor artistice.

La Milano poți vizita expozitia „Dalí, Magritte, Man Ray și suprarealismul” până pe 30 iulie. Este deschisa până pe 30 iulie și prezintă 180 de lucrari semnate de Salvador Dali, Max Ernst și alți mari artiști.

Iar la Londra găsești până, tot până pe 30 iulie una dintre cele mai spectaculoase instalații artistice
ale renumitului artist și activist chinez Ai Weiwei, la Design Museum.

Citește și:

The post VIDEO. Expoziții de artă de excepție în muzeele europene. Ce trebuie să vizitezi vara aceasta appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 472 de război în Ucraina. Primele ajutoare trimise de UE – pompe de apă, bărci și generatoare – au ajuns în regiunile inundate din Ucraina Previous post LIVE UPDATE. Ziua 472 de război în Ucraina. Primele ajutoare trimise de UE – pompe de apă, bărci și generatoare – au ajuns în regiunile inundate din Ucraina
Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată Next post Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată