VIDEO. Actrița Florence Pugh a recunoscut că vocea lui Tom Hanks o liniștea în copilărie: „Întotdeauna mă trezeam când se termina „Toy Story”

VIDEO. Actrița Florence Pugh a recunoscut că vocea lui Tom Hanks o liniștea în copilărie: „Întotdeauna mă trezeam când se termina „Toy Story”

VIDEO. Actrița Florence Pugh a recunoscut că vocea lui Tom Hanks o liniștea în copilărie: „Întotdeauna mă trezeam când se termina „Toy Story”VIDEO. Actrița Florence Pugh a recunoscut că vocea lui Tom Hanks o liniștea în copilărie: „Întotdeauna mă trezeam când se termina „Toy Story”

  • Florence Pugh a dezvăluit că vocea lui Tom Hanks i-a fost alinare, în copilărie.
  • Actrița a povestit că, atunci când era bolnavă, desenul animat „Toy Story” o ajuta să doarmă.
  • Hanks i-a cântat lui Pugh câteva versuri din melodia, „You’ve Got a Friend in Me”.

Actrița Florence Pugh a dezvăluit recent într-un interviu acordat emisiunii „The Graham Norton Show” că sunetul vocii lui Tom Hanks a reprezentat un sprijin de neprețuit în momentele sale dificile, relatează The Digital Fix.

În timpul interviului, Pugh a mărturisit că, în copilărie, a fost adesea bolnavă și a petrecut mult timp în spital. În încercarea de a găsi o modalitate de a o ajuta să adoarmă, mama ei a descoperit că vocea lui Tom Hanks din filmul „Toy Story” avea un efect liniștitor asupra sa. Actrița a povestit că atunci când filmul se termina și genericul de final începea să ruleze, ea se trezea mereu. Mama ei, dornică să o ajute, se ridica rapid din pat, derula filmul înapoi și apăsa din nou play, pentru a o adormi pe Pugh.

„Mama mea mi-a amintit în această dimineață că a aflat că ești aici și mi-a spus „îți amintești”, pentru că am fost bolnavă destul de mult când eram copil și am fost mereu în spital, iar ei încercau mereu să găsească o poziție bună în care să dorm și se pare că mă trezeam mereu când „Toy Story” se termina și se derula genericul de final, așa că ea se ridica repede din pat, derula din nou și apăsa play din nou., a mărturisit Pugh în cadrul interviului.

Într-un moment surprinzător și plin de emoție, Tom Hanks, invitat și el în cadrul emisiunii, a oferit o scurtă interpretare a piesei „You’ve Got a Friend in Me”, melodia emblematică interpretată de el în filmul de animație, „Toy Story”.

„Îmi place în mod deosebit sunetul vocii lui Tom Hanks”, a spus Pugh. „Oh, serios?”, a răspuns Hanks cu un zâmbet”.

Citește și:

The post VIDEO. Actrița Florence Pugh a recunoscut că vocea lui Tom Hanks o liniștea în copilărie: „Întotdeauna mă trezeam când se termina „Toy Story” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

LIVE UPDATE. Ziua 472 de război în Ucraina. Primele ajutoare trimise de UE – pompe de apă, bărci și generatoare – au ajuns în regiunile inundate din Ucraina Previous post LIVE UPDATE. Ziua 472 de război în Ucraina. Primele ajutoare trimise de UE – pompe de apă, bărci și generatoare – au ajuns în regiunile inundate din Ucraina
Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată Next post Indignare față de show-ul de bikini susținut de modelul Playboy. Eticheta de costume de baie a fost criticată