VIDEO. Donald Trump revine pe Facebook, după o interdicție de doi ani. Primul mesaj postat de fostul președinte SUA

  • Donald Trump a postat un mesaj pe Facebook pentru prima dată din 2021.
  • Trump a postat un mesaj simplu: „M-AM ÎNTORS!” .
  • În video, fostul președinte a spus: „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Afaceri complicate” .

Donald Trump revine în centrul atenției politice cu un mesaj postat pe Facebook după o perioadă lungă de absență.

Fostul președinte al SUA și-a anunțat revenirea printr-un mesaj simplu, ,,M-AM ÎNTORS!” , însoțit de un clip video din discursul său de victorie din noaptea alegerilor din 2016, potrivit Bloomberg.

În videoclip, Trump se scuză pentru întârziere și spune că a fost vorba de afaceri complicate”. Mesajul lui Trump sugerează o intensificare a eforturilor sale de a reveni în cursa pentru Casa Albă și de a-și mobiliza susținătorii: „Îmi pare rău că v-am făcut să așteptați. Afaceri complicate” .

Și YouTube a dat undă verde astăzi canalului lui Donald Trump.

YouTube a anunțat vineri că ridică restricțiile impuse fostului președinte Donald Trump, care îi vor permite acestuia să posteze conținut nou pe canalul său YouTube.

Restricțiile fuseseră impuse ca răspuns la revolta din 6 ianuarie 2021 de la Capitoliu, care a avut loc după ce Trump a făcut în mod repetat afirmații false despre fraude electorale legate de pierderea alegerilor prezidențiale.

Am evaluat cu atenție riscul continuu de violență în lumea reală, punând în balanță acest lucru cu importanța păstrării oportunității ca alegătorii să audă în mod egal de la candidații naționali majori în perioada premergătoare alegerilor” , a declarat Leslie Miller, vicepreședinte al YouTube Public Policy, într-un comunicat, conform The Hill.

The post VIDEO. Donald Trump revine pe Facebook, după o interdicție de doi ani. Primul mesaj postat de fostul președinte SUA appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Mandatul de arestare pentru Putin, o încercare stângace a băieţilor de a contracara vizita lui Xi Jinping la Moscova
Next post Ucraina poate să exporte tone de cereale prin Marea Neagră. Acordul a fost prelungit