VIDEO. Declinul crypto scade preţurile ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe

  • Prăbuşirea crypto a avut un impact direct asupra preţurilor ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe.
  • De exemplu, un model Patek Philippe, care se vinde cu aproximativ 35.000 de dolari, a urcat la 240.000 de dolari în primul trimestru, odată cu creșterea cripto.
  • Acum, ceasul sport din oţel cu cadran albastru costă cu 50.000 de dolari mai puțin.

Prăbuşirea crypto a avut un impact direct asupra preţurilor ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe. De exemplu, un model Patek Philippe, care se vinde cu aproximativ 35.000 de dolari, a urcat la 240.000 de dolari în primul trimestru, odată cu creșterea cripto. Acum, ceasul sport din oţel cu cadran albastru costă cu 50.000 de dolari mai puțin.

Alexandru Hobincu, cripto trader îți spune mai multe despre subiect. Cum se influențează cele două domenii?

Ar trebui să vedem această scăderea și ca pe normalizare, ținând cont de cât de mult s-a ridicat piața ceasurilor de lux odată cu cea cripto?

S-ar putea răsfrânge scăderea cripto și către alte domenii?

Vom vedea și procesul invers? Domenii care să craescă din nou, odată cu revenirea cripto?

The post VIDEO. Declinul crypto scade preţurile ceasurilor de lux de la mărci precum Rolex şi Patek Philippe appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Noul președinte al Columbiei vrea să dezvolte drumurile în regiunile rurale izolate, unde fermierii nu pot cultiva altceva decât culturi de coca
Next post VIDEO. Netflix lansează trailer-ul oficial „The Next 365 Days”. Ultima parte a trilogiei va apărea pe 19 august