VIDEO. Atac armat în Germania: Mai multe persoane au fost ucise și peste 25 rănite în urma unui atac în Hamburg

  • Un incident violent a avut loc în urmă cu puțin timp în Hamburg, Germania, unde au fost raportate împușcături.
  • Potrivit primelor informații, șapte persoane au murit și mai multe au fost grav rănite.
  • Potrivit mai multor rapoarte media, împușcăturile au avut loc la un centru al Martorilor lui Iehova.

Cel puţin şapte persoane au fost ucise, iar altele sunt rănite după ce un individ a deschis focul, joi seară, într-un locaş de cult din oraşul german Hamburg, afirmă surse din cadrul serviciilor de securitate.

Autorităţile au fost solicitate să intervină la un locaş de cult din zona Alsterdorf, în oraşul Hamburg. Bilanţul atacului armat este de cel puţin şapte morţi şi 24 de răniţi, afirmă surse citate de publicaţia Hamburger Morgenpost.

„Situaţia este extrem de periculoasă”, a transmis iniţial Poliţia din Hamburg, conform publicaţiei Der Spiegel.

La faţa locului au intervenit numeroase echipaje de poliţie şi ambulanţe. Autorul atacului este căutat activ de agenţii serviciilor de securitate germane.

Poliţia a instituit un perimetru de securitate şi încearcă să afle motivul atacului.

„Am fost solicitaţi printr-un apel telefonic la ora 21.15 (22.15, ora României) din cauza unui incident cu focuri de armă”, a declarat în cursul nopţii purtătorul de cuvânt al Poliţiei din Hamburg, citat de publicaţia Bild.

„În prezent, situaţia s-a calmat”, a precizat oficialul citat, subliniind că nu se ştie dacă printre persoanele decedate figurează autorul atacului.

Știre inițială. Cel puțin șase persoane au murit și alte câteva au fost rănite unui atac în nordul Germaniei, orașul Hamburg, potrivit Deutsche Welle.

Poliția din Hamburg a precizat într-un mesaj pe Twitter că o operațiune de amploare este în curs de desfășurare în zona Alsterdorf.

Potrivit mai multor rapoarte media, împușcăturile au avut loc la un centru al Martorilor lui Iehova.

Locuitorii care locuiesc în apropiere au fost avertizați să își părăsească locuințele pe fondul operațiunii în desfășurare.

Poliția germană a declarat: Există o operațiune mai amplă a poliției. În prezent, examinăm contextul și vom oferi mai multe informații aici în scurt timp”.

The post VIDEO. Atac armat în Germania: Mai multe persoane au fost ucise și peste 25 rănite în urma unui atac în Hamburg appeared first on Aleph News.

Previous post România are cei mai mulţi „superbogaţi“ din regiune. Peste 1.800 de români au averi de peste 30 de milioane de dolari
Next post Un bărbat din Florida a murit după ce a fost infectat cu o „amibă mâncătoare de creier” după ce s-a spălat pe nas cu apă de la robinet