VIDEO. 200 de vehicule se ciocnesc pe un pod din China din cauza ceții. O persoană a murit

  • O persoană a murit astăzi după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanț pe un pod din orașul chinez Zhenghzhou din cauza ceții dense.
  • În multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.
  • Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod.

O persoană a murit astăzi după ce peste 200 de mașini au fost implicate într-o coliziune în lanț pe un pod din orașul chinez Zhenghzhou din cauza ceții dense.

Potrivit postului CCTV, în multe regiuni, vizibilitatea era sub 500 de metri miercuri dimineaţă sau chiar sub 200 de metri pe alocuri, a precizat serviciul meteorologic.

Postul CCTV a relatat că autovehicule care circulau în ambele direcţii pe pod, un punct important de traversare a Fluviului Galben, au fost implicate în numeroase coliziuni. Ulterior, traficul a fost închis complet pe pod.

Vezi și tu imaginile.

The post VIDEO. 200 de vehicule se ciocnesc pe un pod din China din cauza ceții. O persoană a murit appeared first on Aleph News.

Previous post Tensiuni în Kosovo: SUA şi UE îndeamnă la o detensionare fără condiţii
Next post Nick Cannon îi urează bun venit celui de-al 12-lea copil și dezvăluie că numele lui este un omagiu pentru regretatul său fiu