Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură

Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură

Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsurăValoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură

  • Ciucă a anunţat sâmbătă seara că au început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă.
  • El susţine că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.
  • Ciucă anunţă că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război

Premierul Nicolae Ciucă a anunţat sâmbătă seara că au început demersurile pentru majorarea tichetelor de masă la 40 de lei, măsură care ar urma să se aplice din 1 iulie, scrie Mediafax.

„Se încheie o săptămână cu decizii importante pentru dezvoltarea României. Am început demersurile pentru a majora valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi la 40 de lei şi ne dorim ca noua valoare nominală să se aplice începând cu 1 iulie”, a scris pe Facebook Nicolae Ciucă.

Acesta susţine că, în cursul vizitei de lucru de la Iaşi, a trecut în revistă planurile pentru acest judeţ: spitalul regional, reabilitarea spitalului pentru copii „Sfânta Maria”, autostrăzile A7 şi A8 şi toate proiectele de utilităţi în valoare de 1,5 miliarde lei derulate prin „Anghel Saligny”.

El susţine că, alături de partenerii de guvernare, a căutat cele mai bune soluţii pentru a aduce mai mulţi bani la bugetul de stat.

„Trebuie să dăm dovadă de mai multă chibzuinţă în cheltuirea banului public. Putem administra mai eficient banii publici folosiţi pentru bunuri, servicii, autovehicule, mobilier şi alte cheltuieli care pot fi mai bine gestionate, dar nu ne vom atinge de veniturile oamenilor”, a scris premierul.

El anunţă că a participat şi în acest an la activitatea de împachetare a cadourilor pentru cei puţin peste 1.000 de veterani de război şi că a avut dezbateri cu echipa liberală din Gorj despre obiectivele de dezvoltare ale judeţului.

Citește și

The post Valoarea tichetelor de masă pentru angajaţi va ajunge la valoarea de 40 de lei. De când se aplică noua măsură appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Previous post FOTO. Viața din „zona crepusculară” a oceanelor ar putea dispărea din cauza crizei climatice. Ce spun oamenii de știință
LIVE UPDATE. 431 zile de invazie rusă. Un tribunal din Rusia a condamnat o femeie dintr-un oraș siberian pentru postări pe rețelele de socializare care condamnau războiul din Ucraina Next post LIVE UPDATE. 431 zile de invazie rusă. Un tribunal din Rusia a condamnat o femeie dintr-un oraș siberian pentru postări pe rețelele de socializare care condamnau războiul din Ucraina