Un pastor din Georgia vrea ca biserica sa să cultive canabis pentru a atrage mai mulți credincioși: „Caut oameni care miros a iarbă”

  • Un pastor din Georgia spune că vrea să adopte cultivarea canabisului pentru a atrage membri, în special bărbați tineri.
  • Pastorul Jamal Bryant a spus că vrea să îi învețe pe tinerii de culoare agricultura”.
  • Comentariile sale au fost întâmpinate cu critici pe rețelele de socializare.

Un pastor al unei mega-biserici din Georgia se confruntă cu critici după ce a propus o fermă pe terenul bisericii care cultivă canabis pentru a crește numărul de membri și a promova antreprenoriatul pentru tinerii de culoare, potrivit KATU, afiliat ABC News din Georgia.

Sunt conștient de faptul că nu urmăresc creștinii. Urmăresc oamenii care nu merg la biserică”, a declarat pastorul Jamal Bryant de la New Birth Missionary Baptist Church din Georgia, în timpul unei apariții pe 7 decembrie la podcastul Cool Soror” cu Rashan Ali. Multe biserici nu fac decât să recicleze oameni de la alte biserici. Nu asta caut, ci oameni care miros a iarbă.”


New Birth este cea mai mare biserică de negri deținătoare de terenuri din America. Poziția mea față de diaconii mei este ‘de ce nu cultivăm canabisul?”. a continuat Bryant. Voi putea să aduc bărbați de culoare. Ei vor putea să o facă în mod legal. Îi învăț agricultura. Îi ajut să îmbunătățească ecosistemul”.

Georgia își menține poziția de unul dintre statele cu legi stricte privind canabisul, potrivit WALB, iar oamenii ar putea fi condamnați la închisoare pentru că îl au în posesie. Comentariile lui Bryant au fost întâmpinate cu critici pe rețelele de socializare. Bryant, cunoscut și ca fostul soț al vedetei din Real Housewives of Potomac”, Gizelle Bryant, a accesat Instagram Live pentru a-și explica mai bine conceptul, potrivit știrilor locale, și a declarat că apelul nu este de a aduce oamenii să fumeze la biserică”.

Intenția mea este că, dacă le putem arăta tinerilor avantajele și impactul agriculturii urbane, acest lucru va face o diferență clară”, a spus Bryant.

The post Un pastor din Georgia vrea ca biserica sa să cultive canabis pentru a atrage mai mulți credincioși: „Caut oameni care miros a iarbă” appeared first on Aleph News.

Previous post Ion Cristoiu: Dacă se încheie războiul până în martie, nici vorbă să intrăm în Schengen
Next post Charles și Camilla vor organiza o petrecere uriașă de Crăciun, Harry și Meghan nefiind invitați