Un jucător s-a calificat la campionatul mondial de poker în somn

  • Schoen susţine că Goldstein a decis să se înscrie în competiţie, dar era „epuizat după ce a lucrat până târziu în acea zi şi s-a dus la culcare, uitând că s-a înscris”.
  • Cărţile lui Goldstein au rămas în joc şi a câştigat nouă mâini consecutive obţinând un loc la evenimentul principal.
  • Abia când s-a trezit în dimineaţa următoare şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

Un jucător de poker s-a calificat la campionatul mondial în timp ce dormea. Acesta a aflat abia a doua zi, potrivit CNN.

Potrivit lui David Schoen de la Las Vegas Review-Journal, Goldstein a câştigat un loc în evenimentul principal al World Series of Poker din 2022 în timp ce dormea.

Rezidentul din Las Vegas urmărea un stream de la Poker Players Championship, când un prieten i-a trimis un mesaj despre competiţia la care participarea costa 80 de dolari.

Schoen susţine că Goldstein a decis să se înscrie în competiţie, dar era „epuizat după ce a lucrat până târziu în acea zi şi s-a dus la culcare, uitând că s-a înscris”.

Acest eveniment online le-a impus jucătorilor să parieze toate jetoanele la fiecare mână până când a rămas un singur câştigător din toţi cei 126 de participanţi.

Cărţile lui Goldstein au rămas în joc şi a câştigat nouă mâini consecutive obţinând un loc la evenimentul principal. Abia când s-a trezit în dimineaţa următoare şi-a dat seama ce s-a întâmplat.

„Mi-am zis: Nu se poate. Apoi m-am uitat la e-mail şi am găsit un e-mail de la WSOP.com care spunea să vin să-mi iau jetoanele. Un pic suprarealist”, i-a declarat Goldstein lui Schoen.

The post Un jucător s-a calificat la campionatul mondial de poker în somn appeared first on Aleph News.

Previous post Zelenski se adresează din nou occidentului. Vrea arme „moderne puternice și de înaltă precizie”
Next post Scandal neașteptat după o petrecere organizată de partidul cancelarului german Olaf Scholz