Un bărbat câştiga două milioane de euro pe an, dar îi ascundea asta soţiei şi o punea să plătească lunar chiria

  • Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună.
  • Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet.
  • La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit.

Un bărbat a câştigat 2 milioane de euro pe an, dar nu i-a spus soţiei şi o punea să plătească chirie, 500 de dolari pe lună. Femeia şi-a cunoscut soţul în urmă cu 4 ani pe internet. El era student, iar ea lucra cu normă întreagă ca tehnician medical.

Bărbatul era muncitor, ambiţios şi avea obiective. Sunt câteva dintre calităţile care m-au atras la el. Este imigrant şi cunoşteam dificultăţile economice ale familiei sale”, a povestit femeia, conform Il Messagero. La scurt timp după ce s-au cunoscut au început să se întâlnească, iar în urmă cu doi ani s-au căsătorit. Bărbatul a absolvit facultatea şi s-a angajat.

Îl întrebam de salariu şi îmi spunea că este de 60.000 de dolari (pe an – n.r.). Nu m-am gândit prea mult la asta şi am continuat să trăiesc. Câştigam doar 20 de dolari pe oră şi aveam o mulţime de împrumuturi pe care de obicei le plăteam”, îşi continuă povestea femeia.

Un an mai târziu, el s-a mutat într-un alt oraş, în timp ce ea s-a chinuit să-şi găsească un loc de muncă şi a rămas acasă timp de trei luni.

Nu a vorbit niciodată cu mine despre finanţele sale, a luat un împrumut pentru o casă de 400.000 de dolari cu un salariu de 60.000 de dolari. Nu i-am dat atenţie, el s-a ocupat de finanţe şi taxe de când ne-am căsătorit”, declară aceasta.

Apoi, femeia a decis să cumpere o casă pentru mama şi sora ei. Am găsit casa perfectă, iar banca mi-a cerut declaraţia de impozit pentru ultimii trei ani”. I-a cerut soţului ei să îi trimită declaraţia, dar acesta a insistat că vrea să vorbească cu banca, spunând că se va ocupa de situaţie: A încercat să mă convingă că banca lui era mai bună decât a mea, dar eu deja blocasem afacerea”. În cele din urmă, după multe discuţii, bărbatul i-a trimis declaraţia de impozit, din care a reieşit că ar câştiga 2 milioane de euro pe an.

În tot acest timp s-a certat cu mine din cauza unor mici cheltuieli. Şi-a cumpărat o Toyota din 2007 cu banii mei şi continuă să mă taxeze cu 500 de dolari pe lună pe chirie. Nu înţeleg cum de a făcut rost de atâţia bani şi de ce a încercat să-i ascundă de mine”, îşi termină povestea femeia.

The post Un bărbat câştiga două milioane de euro pe an, dar îi ascundea asta soţiei şi o punea să plătească lunar chiria appeared first on Aleph News.

Previous post Cele mai frecvente greșeli pe care le fac bărbații în timpul sexului
Next post LIVE UPDATE. 264 de zile de invazie. Zelenski promite să reconstruiască Hersonul eliberat, în condițiile în care Rusia pierde „dramatic” în război