Un al doilea jurnalist a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială din Qatar

  • Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a murit în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat.
  • Informația este relatată de Gulf Times.
  • Alte detalii despre incident nu au fost făcute publice.

Khalid Al Misslam, fotoreporter al Al Kass TV, post din Qatar, a murit în timpul Cupei Mondiale de fotbal, competiţie la care era acreditat. Informația este relatată de Gulf Times.

Alte detalii despre incident nu au fost făcute publice.

Fotoreporterul qatarez a murit în timp ce acoperea turneul, la fel ca americanul Grant Wahl. Editorialistul american Grant Wahl a murit la Doha în timp ce acoperea meciul din sferturile de finală dintre Argentina și Olanda.

Jurnalistul, în vârstă de 48 de ani, și-a pierdut cunoștința pe stadionul național Lusail, după care medicii au încercat să-l salveze. El a fost dus la spital, unde a fost înregistrat decesul.

Cupa Mondială a început în Qatar pe 20 noiembrie și va dura până pe 18 decembrie. Actuala câștigătoare a turneului este echipa Franței.

The post Un al doilea jurnalist a murit subit în timp ce transmitea de la Cupa Mondială din Qatar appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 291 de zile de invazie. Lucrările la rețeaua electrică din regiunea Odesa ar putea dura 3 luni. Mesajul autorităților
Next post Dacian Cioloș: „Subiectul Schengen nu este închis. Președintele Iohannis și premierul bulgar trebuie să-i ceară lui Charles Michel și Președinției cehe să introducă subiectul pe agenda Consiliului European de săptămâna viitoare”