Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă”

Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă”

Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă”Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă”

  • Sprijinul ei pentru raport și pentru hotărârea acestuia vine în condițiile în care se așteaptă ca zeci dintre colegii ei parlamentari conservatori să se abțină la vot.
  • May a adăugat: Avem responsabilitatea de a-i pune pe primul loc pe oamenii pe care îi servim, de a fi sinceri unii cu alții și de a menține standardele acestui loc”.
  • Comentariile vor fi văzute ca un atac voalat la adresa premierului Rishi Sunak, care a ales să lipsească de la vot, Downing Street susținând că avea prea multe angajamente”.

Theresa May și Penny Mordaunt vor vota în favoarea raportului condamnabil al Comisiei pentru privilegii care a constatat că Boris Johnson a mințit Parlamentul, anunță INews. May a insistat că este de două ori mai important” ca cei din partidul conservator să voteze concluziile raportului pentru a arăta că suntem pregătiți să acționăm atunci când unul dintre ai noștri, oricât de important ar fi, a făcut ceva în neregulă”.

Comentariile vor fi văzute ca un atac voalat la adresa premierului Rishi Sunak, care a ales să lipsească de la vot, Downing Street susținând că avea prea multe angajamente” în agendă pentru a participa. fostul prim-ministru, căruia i-a succedat dl Johnson, a atacat, de asemenea, insultele” cu care comisia s-a confruntat pe parcursul anchetei sale.

May a adăugat: Avem responsabilitatea de a-i pune pe primul loc pe oamenii pe care îi servim, de a fi sinceri unii cu alții și de a menține standardele acestui loc. Atunci când se spune ceva greșit și care induce în eroare această casă, avem cu toții obligația de a nu repeta acest lucru și de a corecta înregistrarea.

Decizia lui Sunak de a nu participa la vot, considerată lipsită de caracter”

Comentariile sale au venit după ce Mordaunt a insistat că verdictul organismului de supraveghere a standardelor contează pentru că integritatea instituțiilor noastre contează”, într-o susținere totală a constatărilor comisiei. Sprijinul ei pentru raport și pentru hotărârea acestuia vine în condițiile în care se așteaptă ca zeci dintre colegii ei parlamentari conservatori să se abțină la vot, inclusiv premierul Rishi Sunak.

Prezentând moțiunea în Camera Comunelor, Mordaunt a spus: Este posibil ca alegătorii noștri să nu aprecieze de ce ne concentrăm asupra disprețului față de Parlament, spre deosebire de disprețul pe care ei ar putea simți că a fost făcut împotriva lor. Dar am greși dacă am crede că nu există consecințe semnificative pentru acțiunile noastre din această după-amiază. Munca Comisiei pentru privilegii în elaborarea acestui raport pe care îl avem astăzi în fața noastră nu examinează doar comportamentul unui fost coleg.”

Munca lor a urmărit, de asemenea, să ne apere drepturile și privilegiile în acest loc. Dreptul de a nu fi induși în eroare, dreptul de a nu fi abuzați în îndeplinirea sarcinilor noastre”, a adăugat ea.

Mordaunt a declarat că raportul are consecințe reale pentru responsabilitatea deputaților între ei și pentru membrii publicului pe care îl reprezintă”. Deputații din opoziție au catalogat decizia lui Sunak de a nu participa la vot drept lipsită de caracter” și o neglijență în serviciu”.

Citește și

The post Theresa May îl condamnă pe Boris Johnson că a mințit în fața Parlamentului: „Acționăm atunci când unul din noi a făcut ceva în neregulă” appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Koenigsegg vs Tesla vs Hayabusa – cine câștigă? Previous post Koenigsegg vs Tesla vs Hayabusa – cine câștigă?
Parisul va găzdui următoarea ediție a Jocurilor Olimpice. Poliția franceză a efectuat un raid la sediul organizatorilor Next post Parisul va găzdui următoarea ediție a Jocurilor Olimpice. Poliția franceză a efectuat un raid la sediul organizatorilor