SUA: Un nou „obiect” doborât de armată deaupra lacului Huron

  • Armata a doborât duminică un alt obiect aerian, marcând a treia zi consecutivă în care SUA a doborât un obiect neidentificat deasupra spațiului aerian nord-american.
  • Obiectul, al patrulea în puţin peste o săptămână, „a fost doborât de piloţii US Air Force şi de Garda Naţională” .
  • Reprezentantul Jack Bergman (R-Mich.) a declarat că a fost în contact cu Departamentul Apărării pe tot parcursul zilei și a confirmat într-un tweet că armata a ,,dezafectat” un alt obiect aerian.

Armata americană a doborât un nou obiect” deasupra lacului Huron, în nordul Statelor Unite, au anunţat duminică doi parlamentari, cel mai recent obiect zburător misterios care au pus autorităţile din SUA şi Canada în alertă maximă, conform BBC.

Obiectul, al patrulea în puţin peste o săptămână, a fost doborât de piloţii US Air Force şi de Garda Naţională”, a scris pe Twitter reprezentanta democrată a statului Michigan Elissa Slotkin, în timp ce colegul ei Jack Bergman a vorbit despre „un «obiect (…) scos din funcţiune» deasupra lacului Huron”.

The post SUA: Un nou „obiect” doborât de armată deaupra lacului Huron appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 355 zile de invazie. Drone și baloane de recunoaștere rusești lansate deasupra regiunii Dnipropetrovsk
Next post Conferința de securitate de la Munchen decide să excludă Rusia și Iranul