S-a creat „școala de prințese” pentru fetițe: Lecții de mers pe tocuri, machiaj și bon ton. Controversă socială: „Educă la sexism”

  • La Milano s-a deschis prima școală de prințese.
  • La cursuri pot particip fetele și băieții cu vârsta între 6-9 ani.
  • La finalul cursurilor sunt înmânate certificare care atesteă încoronarea.

Felicitări, te declar prințesă! Nu mai e doar un vis – e realitate. Și fiica ta poate deveni acum prințesă cu normă întreagă, chiar dacă n-are sânge albastru.

La Milano s-a deschis prima școală de prințese. La cursuri pot merge fetițele care au între 6 și 9 ani. Vor avea ore de dicție, vor învăța cum să meargă pe tocuri, cum să se machieze și cum să mănânce într-un mod distins.

Nici băieții nu sunt lăsați pe dinafară – pot participa și ei la cursurile care se țin o dată pe săptămână, timp de 3 luni.

La final, sunt înmânate certificatele care atestă „încoronarea”.

The post S-a creat „școala de prințese” pentru fetițe: Lecții de mers pe tocuri, machiaj și bon ton. Controversă socială: „Educă la sexism” appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 336 zile de invazie. NYT: Comandantul-șef al Forțelor Armate ale Ucrainei, Valerii Zaluznîi, a donat armatei un milion de dolari din moștenirea sa
Next post O persoană a murit și un preot a fost grav rănit într-un presupus atac jihadist asupra unor biserici din Algeciras, Spania