Rishi Sunak se va muta cu familia în 10 Downing Street

  • Rishi Sunak şi familia sa se vor stabili în 10 Downing Street, a anunţat miercuri Downing Street.
  • O purtătoare de cuvânt a pus capăt speculaţiilor miercuri: ,,Se vor muta la numărul 10, unde locuiau înainte” , când era cancelar.
  • Anunţul pune capăt speculaţiilor declanşate marţi, când Rishi Sunak a ţinut primul său discurs ca prim-ministru în faţa 10 Downing Street neînsoțit.

Noul premier britanic Rishi Sunak şi familia sa, proprietari între altele ai unei case în renumitul cartier Kensington din Londra, se vor stabili în 10 Downing Street, a anunţat miercuri Downing Street, potrivit The Telegraph.

O purtătoare de cuvânt a pus capăt speculaţiilor miercuri: ,,Se vor muta la numărul 10, unde locuiau înainte” , când era cancelar.

Şi vor locui la 10, unde ,,au fost foarte fericiţi”, şi nu la 11 (sediul Ministerului de Finanţe), o locaţie mai spaţioasă unde au locuit în special Boris Johnson şi soţia sa Carrie, a menţionat purtătoarea de cuvânt.

Anunţul pune capăt speculaţiilor declanşate marţi, când Rishi Sunak a ţinut primul său discurs ca prim-ministru în faţa 10 Downing Street neînsoțit.

„Unde îi era familia?” 

Dacă predecesoarea lui Liz Truss a fost însoţită, în ultima sa apariţie în faţa ,,10″ de soţul ei şi de cele două fiice adolescente, Rishi Sunak, între timp, era singur. Ceea ce i-a determinat pe comentatori să se întrebe dacă familia lui avea de gând să se mute în Downing Street.

Rishi Sunak şi soţia sa Akshata Murty, multimilionari, părinţi a două fiice, deţin un imobil impunător în circumscripţia primului-ministru în nordul Angliei, o casă în cartierul Kensington din Londra precum şi un apartament în Santa Monica, California.

Averea cuplului Sunak este estimată la 730 de milioane de lire sterline (839 de milioane de euro), potrivit Sunday Times.

The post Rishi Sunak se va muta cu familia în 10 Downing Street appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 245 de zile de invazie. Dnipro: Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei explozii la o benzinărie
Next post Papa Francisc: Călugărițele și preoții se uită la pornografie pe internet