Regele Charles, „în lacrimi” după mesajele de sprijin primite de la oameni după aflarea diagnosticului de cancer

Regele Charles, „în lacrimi” după mesajele de sprijin primite de la oameni după aflarea diagnosticului de cancer

Regele Charles, „în lacrimi” după mesajele de sprijin primite de la oameni după aflarea diagnosticului de cancerRegele Charles, „în lacrimi” după mesajele de sprijin primite de la oameni după aflarea diagnosticului de cancer

  • Regele Charles al III-lea a fost diagnosticat cu o formă de cancer nedezvăluită.
    Palatul Buckingham spune că regele „rămâne pe deplin pozitiv în ceea ce privește tratamentul său și așteaptă cu nerăbdare să revină cât mai curând posibil la îndatoririle publice depline”.
  • Regele Charles a mărturisit, într-o întâlnire cu Rishi Sunak, că mesajele de sprijin pe care le-a primit „l-au emoționat până la lacrimi”.

Regele Charles a mărturisit că mesajele de sprijin „l-au emoționat până la lacrimi”, în prima sa apariție de când s-a întors la îndatoririle oficiale de când și-a dezvăluit diagnosticul de cancer, scrie BBC.

Într-o întâlnire cu Premierul Rishi Sunak, care l-a lăudat pentru cât de bine arată, Regele Charles, în glumă, i-a răspuns că „e datorită oglinzilor”.

Regele i-a spus lui Rishi Sunak că a fost foarte mișcat de toate felicitările și urările de bine pe care le-a primit.

În timp ce primește tratament, Regele a încetat să mai efectueze vizite publice, dar își continuă îndatoririle de șef al statului, cum ar fi această întâlnire cu Premierul.

„Am primit atât de multe mesaje și felicitări minunate, încât m-au făcut să plâng, de cele mai multe ori”, a spus Regele Charles.

Restul întâlnirii cu Premierul, însă, care a durat aproximativ 45 de minute, a avut loc în privat, ca de obicei.

La începutul după-amiezii, Regele a participat la ședința lunară a Consiliului Privat, un corp de consilieri ai monarhului, format în mare parte din politicieni de rang înalt din Camera Comunelor și Camera Lorzilor.

De când a fost diagnosticat cu un tip de cancer nespecificat, Regele a primit tratament în ambulatoriu.

Citește și

The post Regele Charles, „în lacrimi” după mesajele de sprijin primite de la oameni după aflarea diagnosticului de cancer appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite Previous post Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite
Zendaya a postat un nou trailer pentru filmul „Challengers”. Ce detalii sunt dezvăluite Next post Zendaya a postat un nou trailer pentru filmul „Challengers”. Ce detalii sunt dezvăluite