LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 137. SUA despre respingerea statului palestinian de către Knesset: Israelul este o țară suverană

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 137. SUA despre respingerea statului palestinian de către Knesset: Israelul este o țară suverană

LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 137. SUA despre respingerea statului palestinian de către Knesset: Israelul este o țară suveranăLIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 137. SUA despre respingerea statului palestinian de către Knesset: Israelul este o țară suverană

  • Departamentul de Stat a fost reticent să critice parlamentul israelian pentru aprobarea unei declarații sprijinite de Netanyahu care se opune recunoașterii Palestinei.
  • Întrebat despre vot, purtătorul de cuvânt Miller a declarat că poate vorbi doar despre poziția SUA în sprijinul stabilirii unui stat palestinian.
  • Conceptul de suveranitate nu protejează o țară de încălcările dreptului internațional. Politica SUA este în favoarea unei soluții cu două state și recunoașterea eventuală a unui stat palestinian independent.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Departamentul de Stat a fost reticent să critice parlamentul israelian pentru aprobarea unei declarații sprijinite de Netanyahu care se opune recunoașterii Palestinei.

Întrebat despre vot, purtătorul de cuvânt Miller a declarat că poate vorbi doar despre poziția SUA în sprijinul stabilirii unui stat palestinian. „În cele din urmă, Israelul va trebui să-și ia propriile decizii, așa cum face fiecare țară suverană”, a spus el jurnaliștilor.

Conceptul de suveranitate nu protejează o țară de încălcările dreptului internațional. Washingtonul are și o istorie de criticare și sancționare a altor țări pentru propriile lor decizii. Mai mult, politica SUA, așa cum au afirmat oficiali inclusiv președintele Biden și Miller însuși, este în favoarea unei soluții cu două state și recunoașterea eventuală a unui stat palestinian independent.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Israel, ziua 137. SUA despre respingerea statului palestinian de către Knesset: Israelul este o țară suverană appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite Previous post Sainz se recalifică în perspectiva plecării de la Ferrari și face clătite
Zendaya a postat un nou trailer pentru filmul „Challengers”. Ce detalii sunt dezvăluite Next post Zendaya a postat un nou trailer pentru filmul „Challengers”. Ce detalii sunt dezvăluite