Rapperul Diddy spune că doar două persoane au voie să îi spună pe numele real. Cine sunt acestea

  • Diddy a dezvăluit că doar două persoane îl strigă cu numele său de la naștere.
  • Mogulul muzical spune că Jay-Z are voie să folosească numele „Sean” pentru că au același prenume.
  • Rapperul, de-a lungul carierei sale, a folosit numele de Puffy, P Diddy, Diddy și Puff Daddy.

Diddy a dezvăluit că doar două persoane îl strigă cu numele său de naștere și a vorbit despre diferitele pseudonime pe care le-a folosit.

Rapperul, în vârstă de 53 de ani, al cărui nume real este Sean Combs, dar care, de-a lungul carierei sale, a folosit numele de Puffy, P Diddy, Diddy și Puff Daddy, a împărtășit aceste informații cu James Corden în timpul unui episod al emisiunii Carpool Karaoke de la The Late Late Show, joi, scrie The Independent.

În timpul călătoriei cu mașina, Corden își exprima încântarea de a sta alături de Diddy când a recunoscut că nu știa cum să i se adreseze mogulului muzical. „Dar acum iată care este problema mea. Nu știu cum să-ți spun”, a explicat Corden, la care Diddy a răspuns: „Poți să te adresezi cu oricare dintre numele aprobate”.

Diddy a reflectat apoi asupra evoluției numelui său, producătorul discografic explicând: „Nu am avut timp să vorbesc cu Diddy: M-am născut Puffy. Bine, iar apoi am devenit P Diddy. Apoi mi s-a spus Diddy pentru că eram foarte drăguț. Și apoi Puff Daddy.”

Ce spune rapperul

Potrivit cântărețului piesei „I’ll Be Missing You”, el a devenit apoi „cine sunt acum”. Acesta l-a informat pe Corden că acum i se spune Love. „Nu Brother Love, ci doar Love”, a precizat el.

După ce a parcurs lista de nume, Corden a spus că nu a putut „să nu observe” că Diddy a „trecut cu vederea pe numele Sean”.

Recunoașterea l-a determinat pe Diddy să dezvăluie că prenumele său este folosit „de obicei” de mama sa. „Sean este folosit de obicei de, știi, mama mea. Nu știu, atunci când ai probleme”, a dezvăluit el, Corden comparând apoi această utilizare cu cea în care propria sa „mamă îi spune pe numele complet”. „Așa că nu se află pe lista aprobată”, a adăugat Diddy, confirmând în același timp că Corden nu a fost „aprobat” să folosească acest nume.

Producătorul discografic a dezvăluit apoi că mai există o singură persoană care are voie să îi spună Sean, și anume Jay-Z, al cărui nume real este Shawn Carter.

Citește și

The post Rapperul Diddy spune că doar două persoane au voie să îi spună pe numele real. Cine sunt acestea appeared first on Aleph News.

Previous post Ziua Pământului: Cum s-a născut cea mai mare mișcare de mediu din istorie
Next post „Îmi pare rău pentru Olivia Wilde”: Emily Ratajkowski a vorbit despre sărutul cu Harry Styles