PSD și PNL își laudă guvernarea după primele 6 luni. Nicolae Ciucă: „Avem cea mai mare creștere economică din UE”

  • Premierul Nicolae Ciucă a prezentat bilanțul guvernării la Liga Aleșilor.
  • Și PSD a făcut bilanțul propriilor miniștri la Parlament.
  • Bilanțul PSD se regăsește într-un pliant de 21 pagini.
  • Simion: PSD stă cu spatele la români și în genunchi în fața lui Iohannis.
  • Drulă: Avem o coaliție a falimentului.

Curge lapte și miere din guvernarea PNL-PSD. Chiar dacă relațiile dintre lideri clocotesc, rezultatele colaborării par a fi excelente pentru tine…. cel puțin pe hârtie.

Șefii PNL și PSD și-au prezentat separat bilanțul celor 6 luni de coabitare, unul la Poiana Brașov, altul la Parlament. Prezentarea lui Ciucă a fost scurtă, dar la obiect: România este o țară sigură în care economia duduie.

„Am amânat evaluarea miniștrilor și secretarilor de stat cu o lună, pentru că la finele lunii iunie trebuie prezentate toate jaloanele și țintele aferente semestrului. Astăzi, după 6 luni de guvernare, avem cea mai mare creștere economică din Uniunea Europeană și peste 90 de miliarde de euro la dispoziție pentru dezvoltarea și modernizarea României. Guvernul pe care îl conduc a oferit românilor pachetele de măsuri ce au menirea de a face posibilă atât continuarea investițiilor cât și protejarea celor vulnerabili, afectați de creșterile de prețuri” , a declarat Nicolae Ciucă.

Prezentarea reușitelor social-democraților a început cu un afront la adresa jumătății de coaliție. Dacă PSD nu era la guvernare, măsurile de sprijin pentru România nu ar fi existat, spune Marcel Ciolacu.

„Opoziția se uită la guvernarea PNL-PSD cu alți ochi. Chiar dacă nu este președinte plin la USR, Cătălin Drulă iese la atac: avem inflație record și îndatorarea criminală a țăii. Iar AUR a făcut un contra-bilanț al PSD, la 6 luni de la intrarea în guvern. PSD stă, astăzi, cu spatele la români și în genunchi în fața lui Klaus Iohannis” , spune George Simion.

The post PSD și PNL își laudă guvernarea după primele 6 luni. Nicolae Ciucă: „Avem cea mai mare creștere economică din UE” appeared first on Aleph News.

Previous post Rusia ar putea să lase lumea să moară de foame, în timp ce strânge provizii de cereale și blochează ieșirea lor din porturile ucrainene
Next post Rusia a testat cu succes o nouă rachetă hipersonică Zircon