Prințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele  regelui Charles al III-lea

Prințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele regelui Charles al III-lea

Prințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele  regelui Charles al III-leaPrințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele  regelui Charles al III-lea

  • Prințul William a declarat că bunica sa va fi o „mamă mândră” în weekendul încoronării regelui, spunând că regretata regină „ne urmărește cu drag”.
  • Prințul de Wales spune că este „atât de mândru” de „Pa” în discursul din concertul de încoronare – și nu se poate abține să nu facă o glumă cu Lionel Richie.
  • Prințul de Wales a urcat pe scenă la concertul de încoronare după Lionel Richie – și nu s-a putut abține să nu glumească spunând că, spre deosebire de vedetă, el nu va continua „toată noaptea”.

Prințul William a declarat că bunica sa va fi o „mamă mândră” în weekendul încoronării regelui, spunând că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Prințul de Wales a urcat pe scenă la concertul de încoronare după Lionel Richie – și nu s-a putut abține să nu glumească spunând că, spre deosebire de vedetă, el nu va continua „toată noaptea”, scrie Sky News

După o zi plină de fast, ceremonii și tradiții care datează de 1000 de ani – și o seară de divertisment mai modern – a luat un moment pentru a reflecta la încoronarea reginei în 1953. „Așa cum a spus bunica mea când a fost încoronată, încoronările sunt o declarație a speranțelor noastre pentru viitor. „Și știu că ea este acolo sus, veghind cu drag asupra noastră. Ar fi fost o mamă foarte mândră”.

De asemenea, el a subliniat „mesajul simplu” care se află în centrul întregului spectacol al încoronării: „serviciul”. „Primele cuvinte ale tatălui meu la intrarea ieri în Westminster Abbey au fost o promisiune de serviciu. „A fost o promisiune de a continua să servească.” „Pentru că timp de peste 50 de ani, în fiecare colț al Regatului Unit, în Commonwealth și în întreaga lume, s-a dedicat să îi servească pe ceilalți, atât generațiile actuale, cât și pe cele viitoare și pe cei a căror memorie nu trebuie neglijată.”

„Pa, suntem cu toții atât de mândri de tine”, a spus el, făcând referire la dedicarea regelui pentru mediu și la Prince’s Trust. În continuare, și-a exprimat recunoștința față de cei din jur care servesc: în armată, în sălile de clasă, în spitale și în comunități. „Serviciul vostru ne inspiră pe toți, iar în această seară vă sărbătorim și pe voi”, a spus el. „Mă angajez să vă servesc pe toți”.

Citește și

The post Prințul William spune că regretata regină „ne urmărește cu drag”. Ce i-a transmis ducele regelui Charles al III-lea appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Cinci grădini fabuloase din întreaga lume. Unde le poți vedea Previous post FOTO. Cinci grădini fabuloase din întreaga lume. Unde le poți vedea
Casa Albă se pregătește pentru posibile acuzații împotriva fiului lui Joe Biden. Ce infracțiuni ar fi comis Hunter Biden Next post Casa Albă se pregătește pentru posibile acuzații împotriva fiului lui Joe Biden. Ce infracțiuni ar fi comis Hunter Biden