LIVE UPDATE. 439 zile de invazie rusă. Șeful grupului Wagner spune că i s-a promis mai multă muniție

LIVE UPDATE. 439 zile de invazie rusă. Șeful grupului Wagner spune că i s-a promis mai multă muniție

LIVE UPDATE. 439 zile de invazie rusă. Șeful grupului Wagner spune că i s-a promis mai multă munițieLIVE UPDATE. 439 zile de invazie rusă. Șeful grupului Wagner spune că i s-a promis mai multă muniție

  • Șeful grupării Wagner a declarat că i s-a promis cât mai multă muniție.
  • Evgheni Prigozhin a făcut acest comentariu într-un mesaj înregistrat postat pe canalul său Telegram.
  • Acesta afirmație vine la doar câteva zile după ce a anunțat că intenționează să se retragă din Bakhmut.

Șeful grupării Wagner a declarat că i s-a promis cât mai multă muniție și armament de care are nevoie pentru a-și continua asaltul asupra orașului ucrainean Bakhmut.

Evgheni Prigozhin a făcut acest comentariu într-un mesaj înregistrat postat pe canalul său Telegram duminică dimineață.

Acesta afirmație vine la doar câteva zile după ce a anunțat că intenționează să se retragă din Bakhmut, un oraș de importanță strategică din estul Ucrainei, care a fost scena unor lupte grele în ultimele luni, spunând că grupul suferă „pierderi inutile și nejustificate”.

Acest anunț a urmat unui videoclip plin de înjurături în care Prigozhin se plângea că forțele sale nu sunt bine aprovizionate și îi critica pe nume pe ministrul apărării, Serghei Șoigu, și pe șeful Statului Major General, Valeri Gerasimov.

Aflat pe un câmp înconjurat de cadavre, el a spus: „Au venit aici ca voluntari și mor pentru ca voi să vă îngrășați în birourile voastre de mahon”.

The post LIVE UPDATE. 439 zile de invazie rusă. Șeful grupului Wagner spune că i s-a promis mai multă muniție appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

FOTO. Cinci grădini fabuloase din întreaga lume. Unde le poți vedea Previous post FOTO. Cinci grădini fabuloase din întreaga lume. Unde le poți vedea
Casa Albă se pregătește pentru posibile acuzații împotriva fiului lui Joe Biden. Ce infracțiuni ar fi comis Hunter Biden Next post Casa Albă se pregătește pentru posibile acuzații împotriva fiului lui Joe Biden. Ce infracțiuni ar fi comis Hunter Biden