O mamă și-a torturat copiii și i-a obligat să pară că ar avea dizabilități după ce îi bătea

  • Ea lua adesea sânge de la băiatul de 9 ani, de obicei în zilele în care acesta avea o programare la medic, au declarat frații și surorile la poliție.
  • Uneori, camerele lor nu erau suficient de curate, așa că îi lua de gât și îi strângea.
  • Își elibera strânsoarea chiar când erau pe punctul de a leșina, lăsându-i să gâfâie după aer.

Copiii purtau ghips și proteze de care nu aveau nevoie pentru leziuni cauzate de o boală pe care nu o au, dar au jucat ani de zile cu ficțiunea mamei lor din teamă, spun anchetatorii din Minnesota. Oasele lor nu sunt fragile, deși asta le spuneau doctorilor, asistentelor și altora, pentru că pedepsele pentru că nu se prefăceau erau reale și dureroase, au declarat trei copii pentru Biroul șerifului din comitatul Crow Wing.

În casa lor din Crosslake, ei au trăit în mare parte în camerele lor, izolați, cu excepția cazului în care mama lor le cerea ceva sau se hotăra, încă o dată, să îi scoată afară aproape goi în frig până când corpurile lor ardeau și îi dureau, a declarat poliția.

Au fost biciuiți cu frânghii și cabluri, aruncați și sufocați dintr-un motiv sau altul, trăind în frică și minciună, au declarat anchetatorilor într-un interviu din 21 noiembrie. McClatchy News nu îl identifică pe suspectul în vârstă de 32 de ani pentru a proteja identitatea minorilor, numiți doar Copilul 1, Copilul 2 și Copilul 3 într-o declarație de cauză probabilă a anchetatorilor.

Uneori, camerele lor nu erau suficient de curate, așa că îi lua de gât și îi strângea, a declarat la poliție Copilul 3, o fetiță de 8 ani. Picioarele lor care loveau nu o opreau. Își elibera strânsoarea chiar când erau pe punctul de a leșina, lăsându-i să gâfâie după aer, cu ochii încețoșați care își regăseau încet-încet concentrarea.

Fratele ei în vârstă de 11 ani, Copilul 1, și-a amintit de numeroasele vizite la cabinete medicale și spitale.
El s-a forțat să tușească sau să vomite, așa cum îi cerea mama sa, sau a pretins că și-a rupt un os, le-a spus el anchetatorilor. Mama lui lua materiale medicale în timpul acestor vizite pentru a-i pune ghipsuri false. Ea lua adesea sânge de la băiatul de 9 ani, de obicei în zilele în care acesta avea o programare la medic, au declarat frații și surorile la poliție.

The post O mamă și-a torturat copiii și i-a obligat să pară că ar avea dizabilități după ce îi bătea appeared first on Aleph News.

Previous post LIVE UPDATE. 277 de zile de invazie. Zelenski și premierul Belgiei semnează o declarație de sprijin pentru aderarea Ucrainei la UE și NATO
Next post DNA anunță că Nicolae Bădălău a fost reţinut pentru 24 de ore. Reacția USR