LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 145. Biden spune că uciderea a peste 100 de palestinieni lângă camioanele cu ajutoare va complica negocierile de încetare a focului

LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 145. Biden spune că uciderea a peste 100 de palestinieni lângă camioanele cu ajutoare va complica negocierile de încetare a focului

LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 145. Biden spune că uciderea a peste 100 de palestinieni lângă camioanele cu ajutoare va complica negocierile de încetare a foculuiLIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 145. Biden spune că uciderea a peste 100 de palestinieni lângă camioanele cu ajutoare va complica negocierile de încetare a focului

  • Peste 100 de palestinieni au fost uciși în timp ce se adunau pentru a primi ajutor umanitar în orașul Gaza joi, au declarat oficiali din domeniul sănătății.
  • Hamas a avertizat că ar putea pune capăt negocierilor pentru eliberarea ostaticilor după acest incident.
  • Joe Biden a recunoscut că incidentul mortal va complica discuțiile privind încetarea focului.

UPDATE ORA 03:00 – SUA au efectuat 2 lovituri împotriva rachetelor de croazieră pregătite să fie lansate spre Marea Roșie

Statele Unite au efectuat joi două lovituri împotriva a șase rachete de croazieră mobile anti-navă care erau pregătite să fie lansate spre Marea Roșie, potrivit Comandamentului Central al SUA (CENTCOM).

Într-o declarație, CENTCOM a precizat că cele două lovituri au fost în „autoapărare”.

UPDATE ORA 01:00 – Protestatarii israelieni țin în mână saci cu făină în timp ce cer încetarea războiului

Un grup israelian a distribuit fotografii de la un protest anti-război din Israel, unde unii protestatari au ținut saci de făină în mână, în urma unui atac israelian asupra unei mulțimi de palestinieni care așteptau ajutoare alimentare de care aveau nevoie disperată în Gaza, atac pe care unii l-au numit `masacrul cu făină”.

Protestatarii au scandat: `Nu mai vrem înmormântări, națiunile vor să trăiască!”.

Știre inițială

Joe Biden a declarat în fața Casei Albe, în timp ce se îndrepta spre granița dintre SUA și Mexic, că analizează rapoartele privind împușcarea de către trupele israeliene a oamenilor care se înghesuiau în Gaza pentru a primi ajutoare alimentare de care au nevoie disperată – dar este deja clar că incidentul mortal va complica discuțiile privind încetarea focului.

Știu că așa va fi”, a declarat președintele american reporterilor adunați pe peluza sudică a Casei Albe, în timp ce pleca astăzi pentru o vizită la granița dintre SUA și Mexic, când a fost întrebat dacă tragedia din Gaza în care se desfășoară va complica negocierile.

Autoritățile sanitare din Gaza au declarat că focurile de armă trase joi asupra persoanelor care așteptau ajutoare în apropiere de orașul Gaza au ucis 104 palestinieni și au rănit 280, un spital afirmând că a primit 10 cadavre și zeci de pacienți răniți, adaugă Reuters.

Președintele a declarat, de asemenea, că comentariile sale anterioare potrivit cărora spera la o încetare temporară a focului până luni, în bătălia pe care Israelul o duce în Gaza cu scopul de a distruge Hamas, nu se va întâmpla acum probabil”.

Citește și

The post LIVE UPDATE. VIDEO. Război în Israel, ziua 145. Biden spune că uciderea a peste 100 de palestinieni lângă camioanele cu ajutoare va complica negocierile de încetare a focului appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Elon Musk se laudă cu noua generație Tesla Roadster. Mașina ar putea accelera de la 0 la 100 de km/h, într-o secundă Previous post Elon Musk se laudă cu noua generație Tesla Roadster. Mașina ar putea accelera de la 0 la 100 de km/h, într-o secundă
O navă spațială rusă a fost aproape să se ciocnească cu un satelit NASA. Coliziunea ar fi putut trimite 7.500 de resturi în jurul Pământului Next post O navă spațială rusă a fost aproape să se ciocnească cu un satelit NASA. Coliziunea ar fi putut trimite 7.500 de resturi în jurul Pământului