LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 737. „Iresponsabil și deplorabil”: Un ministru britanic condamnă amenințările nucleare ale lui Putin

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 737. „Iresponsabil și deplorabil”: Un ministru britanic condamnă amenințările nucleare ale lui Putin

LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 737. „Iresponsabil și deplorabil”: Un ministru britanic condamnă amenințările nucleare ale lui PutinLIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 737. „Iresponsabil și deplorabil”: Un ministru britanic condamnă amenințările nucleare ale lui Putin

  • Zelenski anunță noul comandant al Forțelor Logistice ale Ucrainei.
  • Polonia intenționează să lanseze anul viitor o serie de sateliți de observare militară, a anunțat astăzi un ministru adjunct al apărării.
  • Printre cei care s-au alăturat celor care au reacționat la remarcile lui Putin se numără și ministrul britanic de externe, Lordul Ahmad of Wimbledon, care le-a catalogat drept iresponsabile”.

Amenințarea lui Vladimir Putin că ar putea ordona folosirea armelor nucleare a fost în centrul unor reacții semnificative de la comentariile sale din timpul unui discurs anterior. Printre cei care s-au alăturat celor care au reacționat la aceste remarci se numără și ministrul britanic de externe, Lordul Ahmad of Wimbledon, care le-a catalogat drept iresponsabile”.

El și-a exprimat criticile în Parlament după ce președintele rus a încercat să avertizeze Occidentul împotriva unei implicări mai profunde în conflict, spunând că o astfel de acțiune riscă să declanșeze un război global care ar duce la distrugerea civilizației noastre”.

Liderul a făcut aceste comentarii într-un discurs despre starea națiunii, după a doua aniversare a invaziei forțelor Kremlinului și înaintea alegerilor de luna viitoare, pe care este sigur că le va câștiga.

Răspunzând la Westminster, lordul Ahmad le-a spus colegilor: Nimic nu ne surprinde sau ne șochează în ceea ce privește ceea ce articulează Putin. Nu este prima dată când el articulează astfel de comentarii. Este iresponsabil, este greșit și utilizarea sau amenințarea cu utilizarea unor astfel de arme este, sincer, destul de deplorabilă. Dacă o folosește cu intenție sau ca tactică de șoc, nu pot specula asupra acestui lucru. Dar ceea ce pot spune, și sunt sigur că vorbesc în numele tuturor celor din Parlament, este că ultimul lucru pe care cineva vrea să îl audă acum este folosirea sau amenințarea cu folosirea unor astfel de arme”.

Citește și

The post LIVE UPDATE. Război în Ucraina, ziua 737. „Iresponsabil și deplorabil”: Un ministru britanic condamnă amenințările nucleare ale lui Putin appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Elon Musk se laudă cu noua generație Tesla Roadster. Mașina ar putea accelera de la 0 la 100 de km/h, într-o secundă Previous post Elon Musk se laudă cu noua generație Tesla Roadster. Mașina ar putea accelera de la 0 la 100 de km/h, într-o secundă
O navă spațială rusă a fost aproape să se ciocnească cu un satelit NASA. Coliziunea ar fi putut trimite 7.500 de resturi în jurul Pământului Next post O navă spațială rusă a fost aproape să se ciocnească cu un satelit NASA. Coliziunea ar fi putut trimite 7.500 de resturi în jurul Pământului