LIVE UPDATE. 432 zile de invazie rusă. Cel puțin o persoană a murit și două sunt rănite de ultimele bombardamente rusești din sudul Ucrainei

LIVE UPDATE. 432 zile de invazie rusă. Cel puțin o persoană a murit și două sunt rănite de ultimele bombardamente rusești din sudul Ucrainei

LIVE UPDATE. 432 zile de invazie rusă. Cel puțin o persoană a murit și două sunt rănite de ultimele bombardamente rusești din sudul UcraineiLIVE UPDATE. 432 zile de invazie rusă. Cel puțin o persoană a murit și două sunt rănite de ultimele bombardamente rusești din sudul Ucrainei

  • Luptele în orașul de est Bahmut sunt „foarte intense”, a declarat ofițerul de presă militar ucrainean Mykyta Shandyba.
  • Ministerul rus al Apărării și-a înlocuit ministrul adjunct al Apărării pentru logistică, făcând o schimbare în conducerea militară exact în momentul în care forțele ruse se pregătesc pentru o contraofensivă ucraineană.
  • Ministerul de Externe al Rusiei a avertizat că va riposta după ce autoritățile poloneze au confiscat sâmbătă o școală a ambasadei Rusiei.

Cel puțin o persoană a fost ucisă și două au fost rănite când forțele ruse au bombardat duminică orașul Nikopol din sudul Ucrainei, a scris Serhii Lysak, guvernatorul regiunii Dnipropetrovsk, pe Telegram, scrie CNN.

„Pe parcursul zilei, forțele inamice au desfășurat artilerie grea de două ori pentru a bombarda Nikopol. Un locuitor al orașului în vârstă de 48 de ani a fost ucis”, a scris Lysak. „O femeie de 46 de ani și un bărbat de 80 de ani. bărbatul a suferit răni.”

Guvernatorul a spus că asaltul Rusiei a deteriorat șase clădiri înalte și același număr de case private, plus clădiri agricole, două conducte de gaz și o linie electrică.

În Ucraina, noi bombardamente rusești au lovit orașe din apropierea frontului de nord, iar o lovitură asupra unui bloc de apartamente din centrul Ucrainei vineri a marcat cel mai mortal atac asupra civililor din ultimele luni.

Citește și

The post LIVE UPDATE. 432 zile de invazie rusă. Cel puțin o persoană a murit și două sunt rănite de ultimele bombardamente rusești din sudul Ucrainei appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Beyoncé a scris o petiție de 20 de pagini. Artista contestă că ar avea de plătit guvernului penalități de aproape 2,7 milioane de dolari Previous post Beyoncé a scris o petiție de 20 de pagini. Artista contestă că ar avea de plătit guvernului penalități de aproape 2,7 milioane de dolari
VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești Next post VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești