LIVE UPDATE. 375 zile de invazie rusă. Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său intim, prezice Zelenski

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezis că Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său apropiat.
  • Cercul intim al lui Putin este alcătuit din adepți ai liniei dure, inclusiv din foști ofițeri KGB pe care îi cunoaște de zeci de ani.
  • Săptămâna trecută au existat tensiuni între armata rusă și Grupul Wagner, când Evgheni Prigojin, din cadrul acestuia din urmă, i-a acuzat pe liderii militari de top de înaltă trădare”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a prezis că Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său apropiat. Cercul intim al lui Putin este alcătuit din adepți ai liniei dure, inclusiv din foști ofițeri KGB pe care îi cunoaște de zeci de ani.

Analiștii au declarat anterior că este puțin probabil ca aceștia să se întoarcă împotriva liderului lor, dar, pe măsură ce eșecurile Rusiei pe câmpul de luptă au devenit tot mai evidente, luptele interne și-au făcut apariția. Într-un documentar pentru a marca un an de la invadarea Ucrainei de către Rusia, Zelenski a spus: Va exista cu siguranță un moment în care fragilitatea regimului lui Putin va fi resimțită în interiorul statului rus. Atunci carnivorele vor mânca carnivorele. Este foarte important, iar ei vor avea nevoie de un motiv pentru a justifica acest lucru. Își vor aminti cuvintele lui Komarov, ale lui Zelenski… Își vor aminti. Vor găsi un motiv pentru a-l ucide pe ucigaș. Va funcționa? Da. Când? Nu știu.”

Săptămâna trecută au existat tensiuni între armata rusă și Grupul Wagner, când Evgheni Prigojin, din cadrul acestuia din urmă, i-a acuzat pe liderii militari de top de înaltă trădare” pentru că ar fi refuzat să îi furnizeze muniții. Zelenski a făcut deseori apel la ruși, în limba lor, să se exprime împotriva războiului.

„Din păcate, ei nu aud. Există un zid”, a spus el în noul documentar, intitulat Anul.

The post LIVE UPDATE. 375 zile de invazie rusă. Vladimir Putin va fi în cele din urmă asasinat de către cercul său intim, prezice Zelenski appeared first on Aleph News.

Previous post Abonații Netflix pot primi o actualizare ascunsă pentru emisiunile lor preferate – iată cum să verifici dacă ești eligibil
Next post Prințul Harry și Meghan au primit o invitație la încoronarea regelui Charles, dar nu vor confirma încă public dacă vor participa sau nu