LIVE UPDATE. 341 zile de invazie. Zelenski: Rusia speră să prelungească războiul pentru a epuiza forțele ucrainene

  • Rusia vrea să își prelungească invazia în speranța de a epuiza forțele Kievului, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski.
  • De asemenea, el a reînnoit solicitările pentru livrările de arme din partea aliaților.
  • El a comentat, de asemenea, situația de pe linia frontului, în special în regiunea Donețk din estul Ucrainei.

Rusia vrea să își prelungească invazia în speranța de a epuiza forțele Kievului, a declarat președintele ucrainean Volodimir Zelenski în discursul său nocturn de duminică. Zelenski a spus că țara sa trebuie să facă din timp arma sa”. De asemenea, el a reînnoit solicitările pentru livrările de arme din partea aliaților, scrie CNN.

Trebuie să accelerăm evenimentele, să accelerăm furnizarea și deschiderea de noi opțiuni de armament necesare pentru Ucraina”, a spus el. Zelenski a făcut aluzie la un raport al șefului său de informații despre posibila schimbare a situației în viitorul apropiat”, dar nu a oferit detalii specifice.

Facem totul pentru a ne asigura că presiunea noastră depășește capacitățile de asalt ale ocupanților”, a spus el.

El a comentat, de asemenea, situația de pe linia frontului, în special în regiunea Donețk din estul Ucrainei. Situația este foarte dură”, a spus el. Bakhmut, Vuhledar și alte zone din regiunea Donețk sunt supuse în mod constant atacurilor rusești”.

El a spus că rușii „încearcă în mod persistent să străpungă apărarea ucraineană din zonă, în ciuda numeroaselor victime”. Fiecare pas împiedicat al inamicului acolo înseamnă zeci de pași împiedicați ai ocupanților în alte direcții”, a declarat președintele.

The post LIVE UPDATE. 341 zile de invazie. Zelenski: Rusia speră să prelungească războiul pentru a epuiza forțele ucrainene appeared first on Aleph News.

Previous post Atinge obiectivul mai ușor: Cel mai rapid mod de a ajunge la 10.000 de pași pe zi
Next post Ucigașul transgender trimis într-o închisoare pentru femei din Scoția, se identifică acum ca bebeluș. Acesta cere păpuși, scutece și mâncare pentru copii