LIVE UPDATE. 340 zile de invazie. Producătorul german de armament Rheinmetall se declară pregătit să își sporească producția

  • Forțele armate poloneze au recrutat anul trecut 13.742 de noi soldați profesioniști, a declarat ministrul apărării Mariusz Blaszczak.
  • Producătorul german de armament Rheinmetall este pregătit să mărească considerabil producția de tancuri și muniții de artilerie.
  • Rheinmetall fabrică o serie de produse de apărare.

Producătorul german de armament Rheinmetall este pregătit să crească considerabil producția de tancuri și muniții de artilerie pentru a satisface cererea puternică din Ucraina și din Occident, a declarat directorul general Armin Papperger pentru Reuters.

Papperger a vorbit cu agenția de presă cu câteva zile înainte ca șefii ministerului german al apărării să se întâlnească cu noul ministru al apărării Boris Pistorius.

Pistorius își propune să dea startul discuțiilor privind modul de accelerare a achizițiilor de arme și de stimulare a livrărilor de muniție pe termen lung, după ce aproape un an de donații de arme către Ucraina au epuizat stocurile armatei germane.

Rheinmetall fabrică o serie de produse de apărare, dar este probabil cel mai cunoscut pentru fabricarea tunului de 120 mm al tancului Leopard 2. Cererea pentru anumite muniții a crescut atât în Ucraina, cât și pe măsură ce aliații occidentali încearcă să își completeze propriile stocuri.

The post LIVE UPDATE. 340 zile de invazie. Producătorul german de armament Rheinmetall se declară pregătit să își sporească producția appeared first on Aleph News.

Previous post Directorul de la Auschwitz invocă megalomania bolnavă în războiul din Ucraina într-un discurs de comemorare
Next post Un doctor dezvăluie de ce nu ar trebui să bei cafeaua imediat cum te trezești