LIVE UPDATE. 322 zile de invazie. Pentagonul confirmă că SUA va începe instruirea soldaților ucraineni cu privire la sistemul de rachete Patriot

  • Pentagonul a confirmat că Statele Unite vor începe să instruiască 90-100 de soldați ucraineni cu privire la sistemul de rachete Patriot.
  • „Odată pus în teren, Patriot… va contribui la capacitățile de apărare aeriană ale Ucrainei și va oferi o altă capacitate poporului ucrainean”, a declarat Pat Ryder.
  • El a confirmat că programul anunțat anterior de antrenament în domeniul armelor combinate pentru batalioanele ucrainene din Europa va începe încă de săptămâna viitoare.

Pentagonul a confirmat că Statele Unite vor începe să instruiască 90-100 de soldați ucraineni cu privire la sistemul de rachete Patriot încă de săptămâna viitoare la Fort Sill din Oklahoma. CNN a fost primul care a relatat că antrenamentul va începe pe teritoriul SUA și va dura câteva luni”.

Odată pus în teren, Patriot… va contribui la capacitățile de apărare aeriană ale Ucrainei și va oferi o altă capacitate poporului ucrainean de a se apăra de atacurile aeriene continue ale Rusiei”, a declarat secretarul de presă al Pentagonului, generalul de brigadă al Forțelor Aeriene Pat Ryder, în cadrul unei conferințe de presă.

Ryder a confirmat, de asemenea, că programul anunțat anterior de antrenament în domeniul armelor combinate pentru batalioanele ucrainene din Europa va începe, de asemenea, încă de săptămâna viitoare și nu va necesita o creștere semnificativă sau orice altă creștere în ceea ce privește instructorii americani” desfășurați în Europa.

Ryder nu a oferit detalii despre modul în care Germania intenționează să se ocupe de instruirea cu privire la sistemul Patriot pe care s-a angajat să îl trimită Ucrainei și dacă Berlinul va aștepta finalizarea instruirii cu privire la sistemul american înainte de a-și trimite propriul sistem.

The post LIVE UPDATE. 322 zile de invazie. Pentagonul confirmă că SUA va începe instruirea soldaților ucraineni cu privire la sistemul de rachete Patriot appeared first on Aleph News.

Previous post Prințul Harry susține că a crescut știind că s-a născut în cazul în care fratele său ar fi avut nevoie de un rinichi sau de o transfuzie de sânge
Next post România, în primele 50 de state de pe glob în clasamentul inovării