LIVE UPDATE. 319 zile de invazie. Rusia continuă să lanseze atacuri împotriva Ucrainei în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” propus de Vladimir Putin

  • Statul Major ucrainian: Rusia lansează atacuri în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” al Kremlinului
  • Turcia depune eforturi pentru încetarea focului
  •  Rusia ar putea arunca în aer un baraj în regiunea Lugansk pentru a încetini avansul ucrainean

 Statul Major: Rusia lansează atacuri în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” al Kremlinului

Forţele ruse au continuat să bombardeze poziţiile militare ucrainene cu obuziere, artilerie şi tancuri, în ciuda propunerii de încetare a focului de către Kremlin pentru Crăciunul ortodox, a informat Statul Major al Ucrainei pe 7 ianuarie.

CNN: Turcia depune eforturi pentru încetarea focului  

Turcia lucrează pentru a stabili un încetare a focului pe termen lung în războiul pe scară largă al Rusiei împotriva Ucrainei, a declarat pentru CNN purtătorul de cuvânt al preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, Ibrahim Kalin.

Rusia ar putea arunca în aer un baraj în regiunea Lugansk pentru a încetini avansul ucrainean

Forţele ruse ar putea arunca în aer barajul lacului de acumulare Svatove din regiunea Lugansk, a informat Centrul Naţional de Rezistenţă al Ucrainei pe 7 ianuarie.

The post LIVE UPDATE. 319 zile de invazie. Rusia continuă să lanseze atacuri împotriva Ucrainei în ciuda presupusului „armistiţiu de Crăciun” propus de Vladimir Putin appeared first on Aleph News.

Previous post Cum încetinești îmbătrânirea? Oamenii de știință explică modul în care exercițiile fizice te mențin tânăr
Next post Cercetătorii creează o tehnologie înfricoșătoare prin care rudele îndurerate pot avea discuții video cu cei dragi decedați