LIVE UPDATE. 312 zile de invazie. Zelenski s-a adresat direct poporului rus, în ultimul său mesaj din 2022: „Putin se ascunde în spatele vostru, iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl interesează”

  • Zelenski a trecut de la limba ucraineană la rusă în discursul său nocturn de sâmbătă, lansând un mesaj către Rusia și cetățenii săi.
  • Zelenski a transmis că Rusia „îl urmează pe diavol” , iar țara duce un război pentru a se asigura că președintele rus rămâne la putere „până la sfârșitul vieții sale” .
  • Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie. 

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a trecut de la limba ucraineană la rusă în discursul său nocturn de sâmbătă, lansând un mesaj către Rusia și cetățenii săi, potrivit CNN.

Zelenski a transmis că Rusia, care a efectuat un alt val de atacuri cu rachete sâmbătă, îl urmează pe diavol” , iar țara duce un război pentru a se asigura că președintele rus rămâne la putere până la sfârșitul vieții sale” .

Tot acest război pe care îl duceți, voi – Rusia – nu este războiul cu NATO, așa cum mint propagandiștii voștri” , a spus Zelenski. Nu este pentru ceva istoric. Este pentru ca o persoană să rămână la putere până la sfârșitul vieții sale” .Iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl privește” , a adăugat el.

Zelenski a spus că Putin ,,se ascunde în spatele trupelor, în spatele rachetelor, în spatele zidurilor reședințelor și palatelor sale” și a cetățenilor săi.

,,El se ascunde în spatele vostru și vă arde țara și viitorul. Nimeni nu vă va ierta niciodată pentru teroare” , a spus Zelenski.

Zelenski a adăugat că majoritatea rachetelor rusești lansate asupra Ucrainei au fost interceptate de forțele de apărare aeriană.

,,Dacă nu ar fi fost apărarea aeriană, numărul victimelor ar fi fost diferit. Mult mai mare” , a spus el. ,,Și aceasta este încă o dovadă pentru lume că sprijinul pentru Ucraina trebuie să fie sporit” .

Președintele rus Vladimir Putin a anunțat începerea unei „operațiuni militare speciale” în Ucraina, în primele ore ale zilei de 24 februarie. 

The post LIVE UPDATE. 312 zile de invazie. Zelenski s-a adresat direct poporului rus, în ultimul său mesaj din 2022: „Putin se ascunde în spatele vostru, iar ceea ce va fi cu voi toți, cetățeni ai Rusiei, nu îl interesează” appeared first on Aleph News.

Previous post 2023 vine cu planuri mărețe și pentru Aylin Cadîr
Next post Atacurile Rusiei de Anul Nou în Ucraina s-au soldat cu 4 morți și zeci de răniți