LIVE UPDATE. 286 de zile de invazie. Patru ucraineni au fost uciși de rachetele rusești în timpul atacurilor din 5 decembrie

  • Patru ucraineni au fost uciși de rachetele lansate de ruși pe 5 decembrie, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.
  • Liderul de la Kiev a precizat că 70 de rachete rusești au fost lansate spre Ucraina pe 5 decembrie, majoritatea fiind doborâte.
  • Aproximativ 40% din locuitorii din regiunea Kiev au rămas fără electricitate.

Patru ucraineni au fost uciși de rachetele lansate de ruși pe 5 decembrie, a declarat președintele Ucrainei, Volodimir Zelenski.

Liderul de la Kiev a precizat că 70 de rachete rusești au fost lansate spre Ucraina pe 5 decembrie, majoritatea fiind doborâte.

„Mulțumesc tuturor luptătorilor noștri din comandamentele aeriene Est, Sud și Centru. Sunteți bravo! Mulțumim, de asemenea, partenerilor noștri pentru sistemele de apărare aeriană pe care le folosim acum. Fiecare rachetă rusă doborâtă este o dovadă concretă a faptului că teroarea poate fi învinsă. Dar, din păcate, nu suntem încă în măsură să asigurăm securitatea deplină a cerului nostru – au existat mai multe lovituri. Din păcate, există victime. Deocamdată, pe lista victimelor loviturilor rusești din aceste 24 de ore sunt patru persoane. Condoleanțele mele familiilor” , a declarat președintele Ucrainei.

The post LIVE UPDATE. 286 de zile de invazie. Patru ucraineni au fost uciși de rachetele rusești în timpul atacurilor din 5 decembrie appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. George Simion i-a sabotat conferința de presă lui Virgil Popescu. Jandarmii au intervenit
Next post Secretarul de stat adjunct al SUA spune că cea mai rapidă cale spre pace în Ucraina este retragerea Rusiei