LIVE UPDATE. 275 de zile de invazie. Alexander Lukașenko a provocat furia Ucrainei sugerând că sfârșitul războiului este responsabilitatea Ucrainei

  • Atacurile rusești au riscat o catastrofă nucleară și radioactivă, afirmă șeful departamentului de energie din Ucraina.
  • Șase din cele 27 de țări ale UE se opun nivelului de plafonare a prețurilor propus de G7, care va intra în vigoare la 5 decembrie.
  • Rusia și Ucraina au efectuat schimb de prizonieri de război.

Președintele belarus Alexander Lukașenko a provocat furia Ucrainei sugerând că sfârșitul războiului este responsabilitatea Ucrainei și că, dacă nu se oprește, acesta se va încheia cu distrugerea completă a țării. El a declarat că, similar relațiilor cu Germania după cel de-al doilea război mondial, odată ce războiul din Ucraina se va încheia vor reface totul.

Miniștrii de externe din G7 vor discuta, în cadrul unei reuniuni care va avea loc săptămâna viitoare la București, despre cum să sprijine în continuare Ucraina pentru a-și asigura aprovizionarea cu energie, a declarat ministrul german de externe Annalena Baerbock.

The post LIVE UPDATE. 275 de zile de invazie. Alexander Lukașenko a provocat furia Ucrainei sugerând că sfârșitul războiului este responsabilitatea Ucrainei appeared first on Aleph News.

Previous post Camilla a donat copiilor ursuleții Paddington ai regretatei regine Elisabeta a II-a
Next post Cum a supravieţuit Fidel Castro 634 de atentate la viața lui și care au fost încercările CIA de a-l asasina