LIVE UPDATE. 262 de zile de invazie. Ucraina se pregătește de reconstrucție în orașele eliberate din sudul țării

  • Autoritățile ucrainene încep munca grea de reconstrucție în teritoriile recent eliberate în contraofensiva lor din sud.
  • Șeful administrației militare regionale din Mykolaiv a îndemnat localnicii să se ferească de orice explozibil lăsat în urmă de ruși.
  • Mâine ne așteptăm să reaprovizionăm depozitele cu ajutoare umanitare pentru populație”, a declarat liderul Vitalii Kim.

Autoritățile ucrainene încep munca grea de reconstrucție în teritoriile recent eliberate în contraofensiva lor din sud. Șeful administrației militare regionale din Mykolaiv, care se învecinează cu Herson, a vizitat vineri orășelul Snihurivka pentru a discuta despre restabilirea vieții în teritoriile eliberate din regiune”.

Lucrăm deja pentru a furniza comunităților eliberate electricitate și comunicații și pentru a restabili semnalul TV. Mâine ne așteptăm să reaprovizionăm depozitele cu ajutoare umanitare pentru populație”, a declarat liderul Vitalii Kim.

El a lăudat personalul spitalelor din oraș pentru că a lucrat în timpul ocupației rusești. De asemenea, el a îndemnat localnicii să se ferească de orice explozibil lăsat în urmă de ruși, scrie CNN.

În ciuda faptului că serviciile relevante au început deja să înlăture minele din teritoriile eliberate, îi avertizez pe locuitorii locali să fie atenți”, a adăugat Kim.

The post LIVE UPDATE. 262 de zile de invazie. Ucraina se pregătește de reconstrucție în orașele eliberate din sudul țării appeared first on Aleph News.

Previous post Dolarul se îndreaptă spre cel mai mare declin de două zile din ultimii 14 ani
Next post Ion Cristoiu: Ordonanța privind reglementarea pieței de energie este o capcană uriașă întinsă PSD