LIVE UPDATE. 258 de zile de invazie. Președintele Egiptului a cerut încetarea războiului din Ucraina la o importantă conferință pe tema climei

  • Președintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi a făcut apel la încetarea războiului dintre Rusia și Ucraina.
  • Întreaga lume suferă din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina”, a declarat Sisi.
  • Summitul ONU privind clima din acest an are loc în orașul stațiune egiptean Sharm El-Sheikh.

Președintele egiptean Abdel Fattah el-Sisi a făcut apel la încetarea războiului dintre Rusia și Ucraina, în cadrul unui discurs susținut în deschiderea summitului liderilor mondiali din cadrul conferinței ONU privind clima COP27.

Întreaga lume suferă din cauza războiului dintre Rusia și Ucraina”, a declarat Sisi. Acest război trebuie să se oprească, acest război și suferința pe care a provocat-o trebuie să se termine”.

Summitul ONU privind clima din acest an are loc în orașul stațiune egiptean Sharm El-Sheikh, unde mii de negociatori și susținători ai climei se vor reuni pentru a-și ridica ambițiile privind criza climatică. Negociatori din aproape 200 de țări vor dezbate, în următoarele două săptămâni, viitoarele propuneri de energie curată pentru a preveni cele mai grave consecințe ale crizei climatice, scrie CNN.

Sisi a făcut apel la liderii mondiali să ia urgent mai multe măsuri și acțiuni” pentru a clarifica modul în care vor reduce emisiile, ceea ce va încuraja părțile interesate să deblocheze fonduri adecvate” pentru a face față provocării schimbărilor climatice. Nu există timp pentru a sta deoparte, nu există spațiu pentru ezitare, de dragul generațiilor viitoare”, a declarat Sisi.

The post LIVE UPDATE. 258 de zile de invazie. Președintele Egiptului a cerut încetarea războiului din Ucraina la o importantă conferință pe tema climei appeared first on Aleph News.

Previous post Prognoza meteo pentru perioada 7 – 20 noiembrie. Vremea se răcește semnificativ
Next post LIVE UPDATE. 259 de zile de invazie. Ucraina afirmă că discuțiile cu Rusia depind de „integritatea teritorială”