LIVE UPDATE. 252 de zile de invazie. Forbes: Rusia a cheltuit 760 de milioane de dolari pentru atacul de luni asupra Ucrainei

  • Potrivit Forbes Ucraina, pe 31 octombrie, trupele ruse au tras în Ucraina 55 de rachete de croazieră Kh-101, 22 de rachete sol-aer S-300, o rachetă de avion Kh-59 și cinci drone de diferite tipuri.

  • Pe 31 octombrie, Rusia a lansat un atac în masă asupra sistemului energetic al Ucrainei la ora de vârf de luni pentru a treia oară în ultima lună.

  • Forțele aeriene ucrainene au raportat că a doborât 44 de rachete de croazieră trase asupra infrastructurii critice din orașele ucrainene.

Potrivit Forbes Ucraina, pe 31 octombrie, trupele ruse au tras în Ucraina 55 de rachete de croazieră Kh-101, 22 de rachete sol-aer S-300, o rachetă de avion Kh-59 și cinci drone de diferite tipuri, care în total se ridică la aproximativ 760 de milioane de dolari, notează kyivindependent.

Pe 31 octombrie, Rusia a lansat un atac în masă asupra sistemului energetic al Ucrainei la ora de vârf de luni pentru a treia oară în ultima lună.

Forțele aeriene ucrainene au raportat că a doborât 44 de rachete de croazieră trase asupra infrastructurii critice din orașele ucrainene.

The post LIVE UPDATE. 252 de zile de invazie. Forbes: Rusia a cheltuit 760 de milioane de dolari pentru atacul de luni asupra Ucrainei appeared first on Aleph News.

Previous post Alegeri în Israel: Partidul Likud a câştigat scrutinul. Benjamin Netanyahu ar putea reveni la putere
Next post VIDEO. Adele dezvăluie că numele ei a fost pronunțat greșit timp de ani întregi