LIVE UPDATE. 245 de zile de invazie. Dnipro: Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei explozii la o benzinărie

  • O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești.
  • „Dnipro. O benzinărie BRSM a luat foc. Teroriștii ruși și-au lansat rachetele asupra orașului, dar fragmentele unei rachete au lovit o benzinărie locală. Incendiul este încă în curs de stingere” , a scris Kyrylo Timoșenko, șeful adjunct al cancelariei prezidențiale ucrainene, pe Telegram.
  • Sirena de raid aerian din regiunea Dnipropetrovsk a durat de la ora locală 21:00 la 22:00. La ora 22:15, Timoșenko a anunțat că incendiul a fost localizat pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

O benzinărie din orașul Dnipro a luat foc după ce a fost lovită de fragmente ale unei rachete rusești. Borys Filatov, primarul orașului Dnipro, a anunțat că cel puțin doi civili au fost uciși, potrivit UKRINFORM.

„Dnipro. O benzinărie BRSM a luat foc. Teroriștii ruși și-au lansat rachetele asupra orașului, dar fragmentele unei rachete au lovit o benzinărie locală. Incendiul este încă în curs de stingere” , a scris Kyrylo Timoșenko, șeful adjunct al cancelariei prezidențiale ucrainene, pe Telegram.

„În prezent se știe că cel puțin doi civili au murit: unul într-o mașină, iar celălalt la o spălătorie auto de lângă benzinărie. Așteptăm o actualizare din partea administrației militare” , a precizat primarul Borys Filatov.

Sirena de raid aerian din regiunea Dnipropetrovsk a durat de la ora locală 21:00 la 22:00. La ora 22:15, Timoșenko a anunțat că incendiul a fost localizat pe o suprafață de 300 de metri pătrați.

The post LIVE UPDATE. 245 de zile de invazie. Dnipro: Cel puțin două persoane au fost ucise în urma unei explozii la o benzinărie appeared first on Aleph News.

Previous post Ziua Armatei României. Motivul pentru care tinerii români nu vor să se înroleze în armată în caz de război
Next post Ministerul Educaţiei: Bursele școlare pentru elevi întârzie, deși banii au fost transferați