LIVE UPDATE. 202 zile de invazie. Ucraina recuperează orașul Sviatogorsk – un oraș capturat de ruși în urmă cu trei luni, după ce forțele sale au trecut râul Siverskiy Doneț

  • Soldații Forțelor Armate ale Ucrainei au reușit să avanseze până la granița cu Rusia, în nordul regiunii Harkov, anunță presa locală.
  • În noaptea de 12 septembrie, trupele de ocupație ruse au lansat un atac cu rachetă asupra unei clădiri rezidențiale din Harkov. 
  • Cel puțin o persoană a murit și alte două au fost rănite.

Forțele ucrainene au traversat râul Siverskiy Doneț pentru a prelua controlul asupra orașului Sviatogorsk, din regiunea Donețk. Orașul a fost capturat de ruși în urmă cu trei luni. Imaginile răspândite pe Twitter arată o fotografie cu drapelul ucrainean ridicat pe fațada clădirii consiliului orașului, precum și a unui luptător al Gărzii Naționale Vitali Markiv cu mesajul „Suntem în Sviatogorsk”.

The post LIVE UPDATE. 202 zile de invazie. Ucraina recuperează orașul Sviatogorsk – un oraș capturat de ruși în urmă cu trei luni, după ce forțele sale au trecut râul Siverskiy Doneț appeared first on Aleph News.

Previous post Portugalia şi România, cei mai mari producători de biciclete din Uniunea Europeană
Next post Chiar dacă eşti nefumător, te poţi îmbolnăvi de cancer pulmonar. Care ar putea fi cauza