LIVE UPDATE. 199 de zile de invazie. Volodimir Zelenski spune că Ucraina a preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov

  • Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că acțiunile ofensive ale forțelor armate ale țării continuă cu succes” în mai multe direcții.
  • Până în prezent, forțele armate ale Ucrainei au eliberat și au preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov”, a declarat Zelenski în mesajul său video zilnic.
  • Zelenski a evidențiat Brigada 14 Mecanizată Separată pentru contribuția sa la ofensiva de la Harkov, precum și pușcașii marini din Batalionul 503 Infanterie Navală pentru curajul lor în regiunea Donețk”.

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat că acțiunile ofensive ale forțelor armate ale țării continuă cu succes” în mai multe direcții.

Până în prezent, forțele armate ale Ucrainei au eliberat și au preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov„, a declarat Zelenski în mesajul său video zilnic.

Măsurile de verificare și securizare a teritoriului în unele sate din regiune sunt în curs de desfășurare, preluăm treptat controlul asupra unor noi așezări. Redăm steagul ucrainean și protecție pentru toți oamenii noștri de pretutindeni”, a spus el.

De asemenea, Zelenski a făcut apel la unii bloggeri”, după cum s-a exprimat el, să nu complicați sarcina armatei noastre cu graba voastră. Vă rugăm să nu raportați detaliile specifice ale operațiunii de apărare mai devreme decât reprezentanții oficiali ai statului nostru”.

Zelenski a evidențiat Brigada 14 Mecanizată Separată pentru contribuția sa la ofensiva de la Harkov, precum și pușcașii marini din Batalionul 503 Infanterie Navală pentru curajul lor în regiunea Donețk”.

The post LIVE UPDATE. 199 de zile de invazie. Volodimir Zelenski spune că Ucraina a preluat controlul asupra a peste 30 de localități din regiunea Harkov appeared first on Aleph News.

Previous post Civilii sunt evacuaţi din trei oraşe controlate de ruşi, în regiunea în care Ucraina a lansat o contraofensivă surpriză
Next post În 2017 a fost lansat un film controversat – „Regele Charles III”. Filmul se termină cu încoronarea lui William ca rege şi Kate ca regina consoartă