Începe Untold, festivalul care aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică. Ce profit scot organizatorii?

  • Untold aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică, dar și sute de mii de spectatori.
  • Anul trecut, din cei 265.000 de participanți, 200.000 au venit din afara Clujului și fiecare a cheltuit, în medie, cel puțin 175 de euro pentru cazare, transport, restaurante, terase, cumpărături sau vizite la muzee.
  • Anul acesta, pe scena Untold vor urca, printre mulți alții, David Guetta, Above and Beyond sau J Balvin.

Untold aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică, dar și sute de mii de spectatori.

Anul trecut, din cei 265.000 de participanți, 200.000 au venit din afara Clujului și fiecare a cheltuit, în medie, cel puțin 175 de euro pentru cazare, transport, restaurante, terase, cumpărături sau vizite la muzee.

Asta înseamnă o infuzie de capital în comunitatea clujeana, de peste 35 milioane euro, la o investiție de 16 milioane de euro din partea organizatorilor.

Anul acesta, pe scena Untold vor urca, printre mulți alții, David Guetta, Above and Beyond sau J Balvin.

The post Începe Untold, festivalul care aduce în fiecare an la Cluj cele mai mari nume din muzica electronică. Ce profit scot organizatorii? appeared first on Aleph News.

Previous post O jurnalistă americană a primit ordin să se schimbe după ce i s-a spus că fusta este prea scurtă pentru a asista la o execuție
Next post Telescopul spațial James Webb ne arată noi imagini cu o galaxie inelară