FOTO. Geanta în formă de pungă maro de hârtie. Cum arată piesa de lux care costă 2.500 dolari

FOTO. Geanta în formă de pungă maro de hârtie. Cum arată piesa de lux care costă 2.500 dolari

FOTO. Geanta în formă de pungă maro de hârtie. Cum arată piesa de lux care costă 2.500 dolariFOTO. Geanta în formă de pungă maro de hârtie. Cum arată piesa de lux care costă 2.500 dolari

  • Bottega Veneta surprinde din nou cu o piesă vestimentară care aparent poate părea banală.
  • Geanta face parte dintr-un trend prin care obiectele banale devin produse de lux.
  • De mai mult timp, industria modei a fost marcată de ideea ridicării conceptului de „banal” la nivel de lux.

Bottega Veneta și-a uimit fanii prin mai multe propuneri de piese vestimentare controversate de-a lungul timpului. Recent, brand-ul abordează din nou același stil atipic și lansează „Brown Bag”, care imită clasica pungă de culoare maro pe care mare parte din populație o folosește atunci când merge la magazin, scrie Highsnobiety.

Geanta Bottega Veneta este deja controversată. La scurt timp de la apariție, aceasta a devenit virală atât pe rețelele sociale, cât și în lumea modei. Aspectul său banal și prețul de 2500 de dolari au adus diferite discuții. Piesa a fost concepută sub marea atenție a lui Mathieu Blazy. Acesta deține aelierele casei de moda Bottega Veneta și încearcă să demonstreze că iscusința definește de fapt produsele de lux, și nu neapărat aspectul exterior.

„Punga maro” este realizată exclusiv din piele de vițel, ceea ce o face să fie un accesoriu rezisent. Designerii recunosc care a fost inspirația originală a genții. Aceștia au spus că s-au straduit să incorporeze si sa recreeze textura hârtiei prin efecte subtile. Interiorul este căptușit cu piele de căprioară.

O versiune mai mică a accesoriului va costa 1.900 de dolari, iar cea mare va fi vândută cu 2.500 de dolari. Ambele variante sunt disponibile. Matthieu Blazy a inițat o întreagă linie de produse din piele care imită alte materiale, efectul plastic fiind cel de iluzie optică. Blazy a creat șosete, blugi și tricouri care de la distanță arată asemenea bumbacului, dar de aproape se dovedesc a fi produse din piele naturală.

The post FOTO. Geanta în formă de pungă maro de hârtie. Cum arată piesa de lux care costă 2.500 dolari appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești Previous post VIDEO. Grădina zoologică care caută cinci persoane să se îmbrace în păsări pentru a alunga pescărușii. Ce criterii trebuie să îndeplinești
VIDEO. Schimb de focuri între Israel şi Fâşia Gaza după moartea unui prizonier palestinian Next post VIDEO. Schimb de focuri între Israel şi Fâşia Gaza după moartea unui prizonier palestinian