FOTO. Elon Musk, pe ritmuri de dans, la festival. Cum s-a distrat unul dintre cei mai bogați bărbați din lume

FOTO. Elon Musk, pe ritmuri de dans, la festival. Cum s-a distrat unul dintre cei mai bogați bărbați din lume

FOTO. Elon Musk, pe ritmuri de dans, la festival. Cum s-a distrat unul dintre cei mai bogați bărbați din lumeFOTO. Elon Musk, pe ritmuri de dans, la festival. Cum s-a distrat unul dintre cei mai bogați bărbați din lume

  • Unul dintre cei mai bogați bărbați din lume îți arată o altă latură.
  • Elon Musk a dansat toată noaptea într-o mulțime în Mexic, la un festival de muzică.
  • Afaceristul a simțit nevoia de o pauză, după luni în care aplicația Twitter a stârnit controverse în rândul utilizatorilor.

Elon Musk, directorul SpaceX și deținătorul Twitter, trăiește fiecare moment al vieții lui. CEO-ul Tesla a dansat toată noaptea în mijlocul unei mulțimi uriașe din Mexic, cu ocazia unui mare festival de muzică, scrie TMZ.

Unul dintre cei mai bogați oameni din lume a arătat o altă latură a sa în Cabo San Lucas, sâmbătă seara, în Cabo San Lucas, dansând cu mâinile în sus, cu alți spectatori în jurul său. Elon a simțit muzica la Sundream Baja, BTW, un festival de două săptămâni, asemănător cu Coachella, chiar lângă San Jose Del Cabo.

Elon tocmai a numit-o săptămâna trecută pe Linda Yaccarino, fostul director de publicitate al NBCUniversal, în funcția de director executiv al Twitter, după luni de reacții negative din partea utilizatorilor care nu erau de acord cu modul în care acesta conducea lucrurile.

Acum, că i-a predat ,,ștafeta” Lindei, Elon a simțit nevoia să se detașeze pentru un timp și a decis să se relaxeze. Baja Beach Fest este un festival de muzică reggaeton și latino. Festivalul a fost inaugurat în 2018 și are loc anual la Rosarito, Baja California, Mexic.

Citește și

The post FOTO. Elon Musk, pe ritmuri de dans, la festival. Cum s-a distrat unul dintre cei mai bogați bărbați din lume appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Ferrari întrece Stellantis: valoarea de piață a firmei crește Previous post Ferrari întrece Stellantis: valoarea de piață a firmei crește
Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean Next post Turneul european al lui Zelenski. Care este scopul vizitelor făcute de liderul ucrainean