FOTO. Disneyland pregătește dulciuri speciale pentru Pride Month 2023. Cum arată deserturile curcubeu inspirate de lumea Disney

FOTO. Disneyland pregătește dulciuri speciale pentru Pride Month 2023. Cum arată deserturile curcubeu inspirate de lumea Disney

FOTO. Disneyland pregătește dulciuri speciale pentru Pride Month 2023. Cum arată deserturile curcubeu inspirate de lumea DisneyFOTO. Disneyland pregătește dulciuri speciale pentru Pride Month 2023. Cum arată deserturile curcubeu inspirate de lumea Disney

  • Disneyland găzduiește primul Pride Nite, pentru a sărbători comunitatea LGBTQ+ și aliații săi.
  • Pe tot parcursul lunii iunie, Disneyland oferă vizitatorilor lor o varietate largă de mâncăruri și băuturi personalizate, în culorile curcubeului.
  • Disneyland After Dark: Pride Nite va avea loc pe 13 și 15 iunie în parcul Disneyland din California.

În doar câteva zile, LGBTQ+ dă startul Pride Month 2023. Pe tot parcursul lunii iunie cei de la Disneyland vor sărbători cu o varietate de mâncăruri și băuturi personalizate, în culorile curcubeului, relatează Disney Park Blogs.

De la Walt Disney World Resort până la Disneyland Resort, turiștii vor putea încerca cele mai noi delicii, precum Pride Mousse Cake de la Contempo Café și Macaron în formă de Mickey de la Jolly Holiday Bakery Cafe.

Iar anul acesta, Disneyland va găzdui primul Pride Nite, pentru a sărbători comunitatea LGBTQ+ și aliații săi. Disneyland After Dark: Pride Nite va avea loc pe 13 și 15 iunie în parcul Disneyland din California.

Vizitatorii se pot bucura de parada Pride Cavalcade, cu Mickey Mouse și prietenii săi îmbrăcați în ținute noi, o petrecere de dans Ohana cu Stitch în Tomorrowland și o petrecere de dans separată de-a lungul Rivers of America, dansuri country în linie în Golden Horseshoe, oportunități foto unice cu descărcări digitale nelimitate Disney PhotoPass, precum și mese și produse speciale.

Evenimentul cu bilet special începe oficial la ora 21:00 în fiecare seară, după ce parcul se închide pentru oaspeții cu intrare standard.

Citește și:

The post FOTO. Disneyland pregătește dulciuri speciale pentru Pride Month 2023. Cum arată deserturile curcubeu inspirate de lumea Disney appeared first on Aleph News.

potrivit alephnews

Acest material este publicat de alephnews.ro distribuit prin mecanismul RSS. Potrivit Legii nr. 8/1996 informațiile de presă nu sunt opere cu drept de autor și nu poartă drepturi de autor.

Negocierile s-au finalizat fără un acord. Școlile rămân închise și joi Previous post Negocierile s-au finalizat fără un acord. Școlile rămân închise și joi
Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou Next post Femeile ucrainene învață să ucidă ruși cu obiecte de birou