„Dumnezeu ne-a adus împreună!”. Gwen Stefani spune că relația cu Blake Shelton este un „miracol” care a șocat-o

  • Stefani a mai spus că nu știe dacă s-ar descurca bine la The Voice dacă ar da o audiție.
  • Solista trupei No Doubt, în vârstă de 53 de ani, credea că nu va mai săruta niciodată un alt bărbat, a povestit aceasta pentru The Drew Barrymore Show.
  • Gwen Stefani nu a crezut niciodată că se va îndrăgosti din nou după ce a divorțat de Gavin Rossdale, tatăl celor trei copii ai ei.

Gwen Stefani nu a crezut niciodată că se va îndrăgosti din nou după ce s-a despărțit de soțul Gavin Rossdale, tatăl celor trei copii ai ei, în 2015. De fapt, solista trupei No Doubt, în vârstă de 53 de ani, credea că nu va mai săruta niciodată un alt bărbat, a povestit aceasta pentru The Drew Barrymore Show.

Dar apoi, cântăreața l-a întâlnit pe superstarul de muzică country Blake Shelton, în vârstă de 46 de ani, și s-a îndrăgostit de el, ceea ce a simțit că a fost o înscenare făcută de Dumnezeu. Gwen Stefani nu a crezut niciodată că se va îndrăgosti din nou după ce a divorțat de Gavin Rossdale, tatăl celor trei copii ai ei.

Dumnezeu pur și simplu ne-a pus împreună, a spus bomba blondă cunoscută mai ales pentru single-ul Don’t Speak. Gwen a spus apoi: Dumnezeu pur și simplu ne-a pus împreună. A fost una dintre acele situații miraculoase în care nu m-am așteptat la așa ceva, am zis: Mă voi trezi în fiecare zi, voi bea o cafea, voi avea grijă de copiii mei și apoi mă voi duce la culcare.

Ea a adăugat: Ca și cum nu voi mai săruta niciodată pe nimeni… ca și cum credeam că viața mea s-a terminat și apoi Blake Shelton a spus: Hei, eu sunt Blake Shelton. S-au cunoscut la The Voice în 2014, ea s-a despărțit de Gavin în 2015, iar apoi a început o poveste de dragoste cu Shelton.

Drew a spus: Cred că aceste lucruri sunt posibile. Stefani a adăugat că găsirea unui prieten cel mai bun, cineva care este ca și cum ar fi pe același plan când vine vorba de morală sau doar de modul în care privești viața, acesta este visul.

Să am pe cineva care, gândim la fel despre lucruri și totuși suntem atât de diferiți, cum ar fi că el se uită la fotbal și își face treburile pe care le face, iar eu sunt ca și cum mă machiez. Suntem atât de diferiți și totuși suntem la fel pe atât de multe planuri, a împărtășit ea. Stefani a mai spus că nu știe dacă s-ar descurca bine la The Voice dacă ar da o audiție.

Niciodată nu aș obține un tur de scaun, în niciun caz, pentru că asta e chestia cu The Voice, totul este foarte diferit decât să privești pe cineva cântând un cântec și asta e ideea, că elimini orice alte lucruri senzoriale, doar auzi vocea, a precizat ea. Și simt că vocea mea a fost, este ca o voce de personaj. Unii dintre acești cântăreți sunt atât de incredibili din punct de vedere tehnic care vin la emisiune, sunt atât de talentați ca și cântăreți, așa că nu știu dacă la o emisiune ca The Voice aș primi o tură de scaun, așa cum simt că aș putea face pe cineva să o asculte la radio, dar este pur și simplu diferit….

The post „Dumnezeu ne-a adus împreună!”. Gwen Stefani spune că relația cu Blake Shelton este un „miracol” care a șocat-o appeared first on Aleph News.

Previous post Coreea de Nord lansează 23 de rachete, provocând o alertă de raid aerian în Sud
Next post LIVE UPDATE. 253 de zile de invazie. Kremlinul reintră în acordul ONU privind cerealele