Disneyland a împlinit 67 de ani. Primul parc e deschis de pe 17 iulie 1955

  • Primul parc Disneyland e deschis de pe 17 iulie 1955.
  • Gloria Estefan este cu doar doi ani mai tânără decât parcul.
  • Cântăreața și soțul ei au sărbătorit ziua nepotului lor la Disneyland.

Tot duminică ai fi prins data de 17 iulie în 1955. E ziua în care a primit primii vizitatori primul parc Disneyland California.

Parcul este odrasla lui Walt Disney și include creații precum Teatrul Plutitor de pe Mississippi, un trenuleț tras de cai și castelul Albei ca Zăpada. 30.000 de persoane au forfotit prin parc la deschidere și abia puteai să te ferești să fii strivit, dar printre vizitatori s-au numărat persoane cunoscute precum Eddie Fisher care s-au împăcat cu situația.

Săptămâna aceasta ai putut să o vezi pe cântăreața Gloria Estefan împreună cu soțul său, sărbătorindu-și nepotul în parcul tematic imaginat de Disney.

Abia așteptăm să fim împreună și să ne distrăm în toate atracțiile de aici, dar trebuie să spun că noua secțiune Gardienii galaxiei e wow! Toată lumea se dă în vânt după ea… E extraordinar! A fost special… E minunat să putem să facem asta împreună și când ajungi aici uiți tot restul. Asta caută toată lumea, să te simți bine, să fii cu familia și e un loc minunat în care să te afli.

The post Disneyland a împlinit 67 de ani. Primul parc e deschis de pe 17 iulie 1955 appeared first on Aleph News.

Previous post Ricky Martin luptă cu acuzații de incest și ar putea fi condamnat la 50 de ani de închisoare
Next post Iranul afirmă că SUA încearcă să provoace tensiuni în Orientul Mijlociu prin răspândirea iranofobiei