Cristiano Ronaldo confirmă transferul la Al-Nassr, fostul atacant al lui Manchester United semnează un contract de aproape 200 de milioane de euro

  • Cristiano Ronaldo a finalizat transferul la Al-Nassr, a confirmat clubul.
  • Jucătorul de 37 de ani era liber de contract după ce a părăsit Manchester United în noiembrie.
  • Potrivit presei spaniole și americane, reprezentanții lui Al-Nassr au venit vineri la Madrid pentru a pune la punct detaliile direct cu portughezii.

Cristiano Ronaldo a finalizat transferul la Al-Nassr, a confirmat clubul. Visul saudiților a devenit realitate. Mai multe surse au afirmat că CR7 a luat o decizie: el va îmbrăca de acum înainte culorile lui Al-Nassr, principalul club din campionatul Arabiei Saudite, până în 2025.

Jucătorul de 37 de ani era liber de contract după ce a părăsit Manchester United în noiembrie.

Aceasta este mai mult decât istorie în devenire” , se arată într-o postare pe contul de Twitter al clubului din Arabia Saudită. Aceasta este o semnătură care nu numai că va inspira clubul nostru să obțină un succes și mai mare, dar va inspira liga noastră, națiunea noastră și generațiile viitoare, băieții și fetele să fie cea mai bună versiune a lor. Bine ai venit @cristiano la noua ta casă” .

Potrivit presei spaniole și americane, reprezentanții lui Al-Nassr au venit vineri la Madrid pentru a pune la punct detaliile direct cu portughezii.

Atacantul, care împlinește 38 de ani în februarie, este așteptat să debuteze în ianuarie.

The post Cristiano Ronaldo confirmă transferul la Al-Nassr, fostul atacant al lui Manchester United semnează un contract de aproape 200 de milioane de euro appeared first on Aleph News.

Previous post VIDEO. Premierul Ciucă, surprins să afle că orașul Caracal a devenit stațiune turistică de interes local
Next post VIDEO. Orașele din Australia au intrat pe rând în 2023